Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Torpedo_Abi frischauf heyen
bestOne Tactiek LFC
44% Balbezit 56%
66% Spel op eigen helft 34%
1 Doelpogingen 34
6 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
36.1 gemiddelde waardering 60.5
adequate Schieten formidable
adequate Passen solid
average Verdedigen solid


2e minuut.
Häseler is nu in balbezit. Häseler geeft een lange en hoge pass. Pfaff bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfaff draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

3e minuut.
Pfaff schiet op doel. Sallmayer is nu in balbezit. Leddig verovert de bal door een tackle van achteren. Leddig geeft een hoge lob. Pfaff maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo_Abi - frischauf heyen 0:1

7e minuut.
Karthäuser speelt de bal door. Leddig rent richting de bal. Sallmayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Leddig verovert de bal door een tackle van achteren. Leddig haalt uit met een fantastische trap. Pipitone kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Klupsch zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rastafariański rent richting de bal. Grasser tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Grasser krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Sallmayer rent richting de bal. Sallmayer geeft de bal voor. Häseler bereikt de bal nog maar net als eerste. Leddig rent richting de bal. Leddig schiet op doel. Pipitone verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bratianu heeft problemen om de bal te vangen. Pfaff is nu in balbezit. Pfaff haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo_Abi - frischauf heyen 0:2

14e minuut.
Leddig verovert de bal door een tackle van achteren. Leddig passt de bal met de wreef. Pfaff is nu in balbezit. Pfaff schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo_Abi - frischauf heyen 0:3

27e minuut.
Häseler rent richting de bal. Häseler passt de bal in één keer door. Pfaff rent richting de bal. Pfaff haalt uit met een fantastische trap. Pipitone maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo_Abi - frischauf heyen 0:4

28e minuut.
Hanssen rent richting de bal. Hanssen geeft een lange en hoge pass. Pfaff bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfaff schiet op doel. Pipitone probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo_Abi - frischauf heyen 0:5

31e minuut.
Karthäuser met een snelle inworp. Häseler rent richting de bal. Häseler passt de bal met de wreef. Pfaff is nu in balbezit. Pfaff schiet op doel. Pipitone kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo_Abi - frischauf heyen 0:6

32e minuut.
Berkmüller heeft problemen om de bal te vangen. Berkmüller geeft de bal voor. Pfaff kopt de bal weg. Leddig rent richting de bal. Leddig haalt uit met een fantastische trap. Pipitone bokst de bal weg. Pfaff is nu in balbezit. Sträßer legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pfaff is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pfaff neemt de penalty, wat een uithaal! Pipitone werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo_Abi - frischauf heyen 0:7

37e minuut.
Gerken rent richting de bal. Karthäuser rent richting de bal. Karthäuser speelt de bal door. Pfaff is nu in balbezit. Pfaff schiet op doel. De bal raakt de paal. Pipitone probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo_Abi - frischauf heyen 0:8

39e minuut.
Grasser is nu in balbezit. Grasser geeft een hoge lob. Pfueller probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Leddig bereikt de bal nog maar net als eerste. Leddig schiet op doel. Pipitone kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo_Abi - frischauf heyen 0:9

44e minuut.
Hanssen geeft een lange en hoge pass. Leddig kopt de bal weg. Pfaff rent richting de bal. Pfaff draait met de bal, schiet en ... Pipitone maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo_Abi - frischauf heyen 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpedo_Abi 63%, frischauf heyen 37%.
Torpedo_Abi - frischauf heyen 0:10

48e minuut.
Babbl rent richting de bal. Babbl passt de bal in één keer door. Leddig bereikt de bal nog maar net als eerste. Leddig schiet op doel. Pipitone werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo_Abi - frischauf heyen 0:11

49e minuut.
Klupsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfaff rent richting de bal. Met opzet legt Klupsch zijn tegenspeler op de grond. Klupsch krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Häseler rent richting de bal. Häseler probeert naar een medespeler te passen. Pfaff bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfaff draait met de bal, schiet en ... Pipitone werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo_Abi - frischauf heyen 0:12

55e minuut.
Pfaff passt de bal in één keer door. Grasser bereikt de bal nog maar net als eerste. Grasser geeft een lange en hoge pass. Leddig is nu in balbezit. Leddig schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo_Abi - frischauf heyen 0:13

58e minuut.
Leddig probeert de bal aan de voet te houden. Leddig probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pfaff de bal. Pfaff schiet op doel. Pipitone maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo_Abi - frischauf heyen 0:14

61e minuut.
Babbl onderschept slim de pass. Babbl met een sublieme pass. Klungelig pakt Pfaff de bal. Pfaff haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo_Abi - frischauf heyen 0:15

67e minuut.
Karthäuser met een snelle inworp. Klungelig pakt Häseler de bal. Häseler probeert naar een medespeler te passen. Leddig rent richting de bal. Leddig haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Karthäuser zal de hoekschop nemen. Pfaff krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Bratianu trapt de bal weg van het doel. Pfueller kopt de bal weg. Pfaff rent richting de bal. Pfaff haalt uit met een fantastische trap. Pipitone werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo_Abi - frischauf heyen 0:16

70e minuut.
Grasser met een sublieme pass. Pfaff is nu in balbezit. Bratianu begaat een overtreding. Pfaff is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Grasser komt bij de bal en schiet. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo_Abi - frischauf heyen 0:17

75e minuut.
Häseler rent richting de bal. Häseler geeft een hoge lob. Garthoff heeft problemen om de bal te vangen. Pfaff rent richting de bal. Pfaff schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo_Abi - frischauf heyen 0:18

76e minuut.
Rastafariański passt de bal in één keer door. Häseler probeert naar een medespeler te passen. Leddig bereikt de bal nog maar net als eerste. Leddig schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo_Abi - frischauf heyen 0:19

78e minuut.
Karthäuser heeft problemen om de bal te vangen. Karthäuser geeft een lange en hoge pass. Pfaff rent richting de bal. Pfaff schiet op doel. Pipitone maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Häseler probeert naar een medespeler te passen. Daar is Grasser, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Häseler bereikt de bal nog maar net als eerste. Häseler haalt uit met een fantastische trap. Pipitone probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

89e minuut.
Berkmüller onderschept slim de pass. Berkmüller geeft de bal voor. Leddig is nu in balbezit. Leddig schiet op doel. Pipitone probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpedo_Abi 69%, frischauf heyen 31%.
Torpedo_Abi - frischauf heyen 0:19