Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sants Real Oviedo
4-4-2 clas Tactiek 1926-3
45% Balbezit 55%
67% Spel op eigen helft 33%
4 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
56.8 gemiddelde waardering 71.3
solid Schieten incredible
very good Passen formidable
excellent Verdedigen excellent


3e minuut.
Puñal Martínez met een sublieme pass. Mélykúti heeft problemen om de bal te vangen. Brokuła is nu in balbezit. Mélykúti verovert de bal door een tackle van achteren. Mélykúti schiet op doel. Rydzoń bokst de bal weg.

11e minuut.
Roszkowski passt de bal in één keer door. Gabilondo is nu in balbezit. Gabilondo passt de bal met de wreef. Lazarobáster bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazarobáster schiet op doel. Stendal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Mélykúti rent richting de bal. Clavero rent richting de bal. Clavero geeft een lange en hoge pass. Lazarobáster is nu in balbezit. Lazarobáster draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Ivars rent richting de bal. Ivars passt de bal met de wreef. Puñal Martínez is nu in balbezit. Puñal Martínez geeft de bal voor. Gachev krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Boroi speelt de bal door. Pasquali rent richting de bal. Pasquali passt de bal in één keer door. Gachev bereikt de bal nog maar net als eerste. Gachev schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Pasquali is nu in balbezit. Pasquali passt de bal in één keer door. Puñal Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Puñal Martínez geeft een lange en hoge pass. Gachev maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Gabilondo passt de bal in één keer door. Lazarobáster is nu in balbezit. Cossa begaat een overtreding. Lazarobáster raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Antczak neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Stendal bokst de bal weg.

26e minuut.
Borrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Borrero passt de bal met de wreef. Pasquali bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasquali geeft een hoge lob. Mélykúti krijgt zijn hoofd ertegen. Rydzoń verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Pasquali speelt de bal door. Borrero rent richting de bal. Borrero met een sublieme pass. Gachev rent richting de bal. Gachev draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Borrero passt de bal met de wreef. Cossa is nu in balbezit. Cossa geeft een hoge lob. Mélykúti rent richting de bal. Mélykúti schiet op doel. Rydzoń kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Gachev draait met de bal, schiet en ... Antczak speelt de bal door. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Puñal Martínez geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gachev springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Borrero passt de bal in één keer door. Puñal Martínez rent richting de bal. Puñal Martínez passt de bal in één keer door. Mélykúti bereikt de bal nog maar net als eerste. Mélykúti haalt uit met een fantastische trap. Rydzoń probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Ivars is nu in balbezit. Ivars passt de bal met de wreef. Puñal Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Puñal Martínez geeft de bal voor. Gachev krijgt zijn hoofd ertegen. Rydzoń probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Rydzoń speelt de bal door. Boroi kopt de bal weg. Danielczy rent richting de bal. Mélykúti verovert de bal door een tackle van achteren. Mélykúti haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Gabilondo kopt de bal weg. Ivars rent richting de bal. Boroi speelt de bal door. Puñal Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Puñal Martínez geeft de bal voor. Rydzoń kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Clavero geeft een lange en hoge pass. Carrete rent richting de bal. Boroi probeert naar een medespeler te passen. Borrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Borrero geeft de bal voor. Rydzoń probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Stojšić verovert de bal door een tackle van achteren. Stojšić geeft de bal voor. Mélykúti kopt de bal weg. Gachev is nu in balbezit. Gachev schiet op doel. Rydzoń bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sants 67%, Real Oviedo 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
sants - Real Oviedo 0:0

46e minuut.
Pérez Mora komt het veld opgelopen. Machuca komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Cossa passt de bal in één keer door. Borrero rent richting de bal. Borrero passt de bal met de wreef. Gachev rent richting de bal. Gachev draait met de bal, schiet en ... Rydzoń probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Inworp. Petronacci komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Mélykúti rent richting de bal. Mélykúti passt de bal met de wreef. Puñal Martínez is nu in balbezit. Puñal Martínez geeft de bal voor. Gachev maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Puñal Martínez is nu in balbezit. Puñal Martínez geeft een hoge lob. Alaña Puerta kopt de bal weg. Mélykúti bereikt de bal nog maar net als eerste. Mélykúti draait met de bal, schiet en ... Rydzoń probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Boroi met een sublieme pass. Petronacci is nu in balbezit. Petronacci passt de bal met de wreef. Gachev bereikt de bal nog maar net als eerste. Gachev schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Alaña Puerta de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Petronacci geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gachev maakt een snoekduik en kopt de bal. Rydzoń kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Danielczy rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Puñal Martínez zal de hoekschop nemen. Gachev krijgt zijn hoofd ertegen. Rydzoń bokst de bal weg.

82e minuut.
Danielczy verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Puñal Martínez neemt de hoekschop. Gachev krijgt zijn hoofd ertegen. Rydzoń probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
sants - Real Oviedo 0:1

90e minuut.
Stojšić speelt de bal door. Pasquali heeft problemen om de bal te vangen. Pasquali geeft een lange en hoge pass. Gachev bereikt de bal nog maar net als eerste. Gachev schiet op doel. Rydzoń probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sants 68%, Real Oviedo 32%.
sants - Real Oviedo 0:1