Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atlético Sulfatado Defensor Sporting Club
4-4-2 Tactiek Varini
43% Balbezit 57%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 36
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 10
41.3 gemiddelde waardering 64.7
redelijk Schieten uitmuntend
redelijk Passen formidabel
redelijk Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Marchetti rent richting de bal. Marchetti geeft een lange en hoge pass. Rabijewski rent richting de bal. Rabijewski geeft een lange en hoge pass. Folea maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mayol rent richting de bal. Mayol draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Inworp. Fournarakis met de inworp. Daar is Kõiv, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kõiv geeft de bal voor. Folea maakt een snoekduik en kopt de bal. Kozera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mayol rent richting de bal. Mayol draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Schneider de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lauper geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Folea springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Kõiv passt de bal met de wreef. Lauper rent richting de bal. Lauper geeft een hoge lob. Mayol maakt een snoekduik en kopt de bal. Kozera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Sulfatado - Defensor Sporting Club 0:1

13e minuut.
Folea draait met de bal, schiet en ... Naweltripay probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lauper zal de hoekschop nemen. Folea krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Sulfatado - Defensor Sporting Club 0:2

17e minuut.
Kõiv kopt de bal weg. Fournarakis is nu in balbezit. Fournarakis passt de bal in één keer door. Mayol bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayol haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Sulfatado - Defensor Sporting Club 0:3

21e minuut.
Fournarakis speelt de bal door. Galmarini rent richting de bal. Folea verovert de bal door een tackle van achteren. Folea haalt uit met een fantastische trap. Kozera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Sulfatado - Defensor Sporting Club 0:4

23e minuut.
Mayol rent richting de bal. Mayol passt de bal zonder na te denken. Folea bereikt de bal nog maar net als eerste. Folea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Sulfatado - Defensor Sporting Club 0:5

26e minuut.
Rep rent richting de bal. Rep geeft een lange en hoge pass. Naweltripay heeft problemen om de bal te vangen. Folea rent richting de bal. Folea haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Lauper bereikt de bal nog maar net als eerste. Lauper passt de bal zonder na te denken. Mayol is nu in balbezit. Mayol draait met de bal, schiet en ... Kozera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Sulfatado - Defensor Sporting Club 0:6

33e minuut.
Galmarini kopt de bal weg. Fournarakis is nu in balbezit. Fournarakis geeft de bal voor. Lauper geeft een hoge lob. Folea krijgt zijn hoofd ertegen. Kozera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Galmarini verovert de bal door een tackle van achteren. Kõiv probeert naar een medespeler te passen. Lauper is nu in balbezit. Lauper geeft de bal voor. Folea krijgt zijn hoofd ertegen. Kozera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Kõiv rent richting de bal. Kõiv geeft de bal voor. Mayol bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayol draait met de bal, schiet en ... Kozera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Sulfatado - Defensor Sporting Club 0:7

39e minuut.
Fournarakis met een sublieme pass. Folea is nu in balbezit. Mayol rent richting de bal. Mayol schiet op doel. Kozera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Sulfatado - Defensor Sporting Club 0:8

45e minuut.
Folea kopt de bal weg. Klungelig pakt Mayol de bal. Schneider is nu in balbezit. Mayol verovert de bal door een tackle van achteren. Mayol draait met de bal, schiet en ... Kozera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Sulfatado - Defensor Sporting Club 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Sulfatado 75%, Defensor Sporting Club 25%.
Atlético Sulfatado - Defensor Sporting Club 0:9

50e minuut.
Kõiv verovert de bal door een tackle van achteren. Kõiv passt de bal zonder na te denken. Lauper is nu in balbezit. Lauper geeft een lange en hoge pass. Folea maakt een snoekduik en kopt de bal. Kozera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Naweltripay rent richting de bal. Naweltripay geeft de bal voor. Lauper rent richting de bal. Lauper geeft een hoge lob. Kozera bokst de bal weg. Folea is nu in balbezit. Folea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Sulfatado - Defensor Sporting Club 0:10

53e minuut.
Klungelig pakt Menchon de bal. Kojzar probeert naar een medespeler te passen. Lauper rent richting de bal. Lauper geeft een lange en hoge pass. Folea maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Sulfatado - Defensor Sporting Club 0:11

67e minuut.
Lauper rent richting de bal. Lauper met een sublieme pass. Fournarakis met een sublieme pass. Mayol bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayol schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Doeltrap. Paredes komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Klungelig pakt Lauper de bal. Lauper met een sublieme pass. Folea rent richting de bal. Folea haalt uit met een fantastische trap. Kozera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Sulfatado - Defensor Sporting Club 0:12

70e minuut.
Badii rent richting de bal. Kõiv verovert de bal door een tackle van achteren. Kõiv geeft een hoge lob. Paredes bereikt de bal nog maar net als eerste. Paredes schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal! Folea rent richting de bal. Folea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Sulfatado - Defensor Sporting Club 0:13

75e minuut.
Badii bereikt de bal nog maar net als eerste. Kõiv onderschept slim de pass. Kõiv geeft een hoge lob. Paredes bereikt de bal nog maar net als eerste. Paredes geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Kozera met een sublieme pass. Kõiv kopt de bal weg. Klungelig pakt Schneider de bal. Folea rent richting de bal. Folea draait met de bal, schiet en ... Kozera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Kõiv bereikt de bal nog maar net als eerste. Kõiv passt de bal met de wreef. Fournarakis is nu in balbezit. Fournarakis geeft een hoge lob. Paredes maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Kõiv geeft een hoge lob. Folea heeft problemen om de bal te vangen. Paredes rent richting de bal. Paredes haalt uit met een fantastische trap. Marchetti probeert de bal aan de voet te houden. Kozera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Paredes bereikt de bal nog maar net als eerste. Kõiv speelt de bal door. Doseděl bereikt de bal nog maar net als eerste. Fournarakis geeft de bal voor. Paredes springt en kopt de bal. Kozera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Sulfatado 81%, Defensor Sporting Club 19%.
Atlético Sulfatado - Defensor Sporting Club 0:13