Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Os Maneta Bolerage
RETR-E Tactiek Toma!Solitario!
56% Balbezit 44%
46% Spel op eigen helft 54%
15 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
59.7 gemiddelde waardering 53.3
formidable Schieten solid
excellent Passen excellent
very good Verdedigen adequate


2e minuut.
Inworp. Lira zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lara rent richting de bal. Lara geeft een lange en hoge pass. Lynch maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Os Maneta - Bolerage 0:1

3e minuut.
Adams rent richting de bal. Adams passt de bal met de wreef. Herold met een sublieme pass. Assis geeft een lange en hoge pass. Kadović krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Stubiński geeft de bal voor. Inworp. Lara met de inworp. Lira is nu in balbezit. Lira geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Shakalaka geeft een hoge lob. Kadović kopt de bal weg. Herold speelt de bal door. Adams bereikt de bal nog maar net als eerste. Adams geeft een hoge lob. Geisel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kadović bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Os Maneta - Bolerage 1:1

13e minuut.
Gamarra raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Valverde komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Andrada geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lira met een snelle inworp. Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Lara geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Herold controleert de bal met de borst. Herold speelt de bal door. Adams is nu in balbezit. Adams geeft een lange en hoge pass. Kadović maakt een snoekduik en kopt de bal. Geisel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Lynch speelt de bal door. Valverde probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. García Villar is nu in balbezit. Lynch verovert de bal door een tackle van achteren. Lynch draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Stubiński geeft de bal voor. Lopes is nu in balbezit. Lopes passt de bal met de wreef. Kadović bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Flores kopt de bal weg. Assis bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van do Carmo. do Carmo krijgt een gele kaart. Assis raakt geblesseerd tijdens het duel. Drago zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Adams kopt de bal weg. Klungelig pakt Kadović de bal. Kadović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Flores rent richting de bal. Herold bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Flores. Flores krijgt een gele kaart. Herold is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Andrada zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kadović is nu in balbezit. Kadović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Os Maneta - Bolerage 2:1

44e minuut.
Adams bereikt de bal nog maar net als eerste. Adams geeft een hoge lob. Kadović rent richting de bal. Herold rent richting de bal. Herold haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Os Maneta 45%, Bolerage 55%.
Os Maneta - Bolerage 2:1

49e minuut.
Shakalaka is nu in balbezit. Shakalaka passt de bal zonder na te denken. Adams bereikt de bal nog maar net als eerste. Adams geeft een lange en hoge pass. Kadović springt en kopt de bal. Geisel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lira zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Herold geeft een lange en hoge pass. Kadović is nu in balbezit. Kadović schiet op doel. Geisel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Valverde passt de bal in één keer door. Herold bereikt de bal nog maar net als eerste. Herold geeft een hoge lob. Kadović is nu in balbezit. Kadović haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Lira rent richting de bal. Lira passt de bal in één keer door. Lara is nu in balbezit. Lara geeft een lange en hoge pass. Sotero krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Adams bereikt de bal nog maar net als eerste. Adams met een sublieme pass. Shakalaka rent richting de bal. Shakalaka geeft de bal voor. Kadović springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Os Maneta - Bolerage 3:1

74e minuut.
Flores onderschept slim de pass. Flores geeft een lange en hoge pass. Lynch bereikt de bal nog maar net als eerste. Lynch schiet op doel. Vernola maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

83e minuut.
Shakalaka speelt de bal door. Herold rent richting de bal. Pará begaat een overtreding. Pará krijgt een gele kaart. Herold is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Drago wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
García Villar geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sotero met de inworp. Pará bereikt de bal nog maar net als eerste. Pará schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Os Maneta 47%, Bolerage 53%.
Os Maneta - Bolerage 3:1