Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
locomotivmoscow JASTA
442 Tactiek AAA
55% Balbezit 45%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
52.2 gemiddelde waardering 52.4
excellent Schieten excellent
very good Passen good
formidable Verdedigen good


1e minuut.
Madero is nu in balbezit. Madero passt de bal in één keer door. Daar is Goethals, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gdyński onderschept slim de pass. Gdyński haalt uit met een fantastische trap. Gijbels bokst de bal weg. Paal! Łacek bereikt de bal nog maar net als eerste. Łacek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
locomotivmoscow - JASTA 0:1

3e minuut.
Delouvroy is nu in balbezit. Delouvroy geeft een hoge lob. Bruckmann kopt de bal weg. Łacek probeert de bal met de borst te controleren. Łacek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
locomotivmoscow - JASTA 0:2

6e minuut.
Rolón onderschept slim de pass. Gera onderschept slim de pass. Gera passt de bal met de wreef. Pranagal rent richting de bal. Pranagal geeft een lange en hoge pass. Cavens verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Madero krijgt zijn hoofd ertegen. Cavens verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Skosogorienko probeert naar een medespeler te passen. Delouvroy rent richting de bal. Delouvroy geeft een hoge lob. Gdyński heeft problemen om de bal te vangen. Gdyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
locomotivmoscow - JASTA 0:3

11e minuut.
Syper onderschept slim de pass. Syper met een sublieme pass. Gera met een sublieme pass. Bieczyński rent richting de bal. Bieczyński schiet op doel. Cavens kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Lefèvre speelt de bal door. Klungelig pakt Madero de bal. Lopez rent richting de bal. Madero verovert de bal door een tackle van achteren. Madero haalt uit met een fantastische trap. Cavens kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Bisconti geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Syper de bal onder controle te krijgen. Wilga is nu in balbezit. Gdyński verovert de bal door een tackle van achteren. Gdyński draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Łacek rent richting de bal. Łacek haalt uit met een fantastische trap. Gijbels verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Madero passt de bal in één keer door. Pranagal is nu in balbezit. Pranagal speelt de bal door. Bieczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieczyński haalt uit met een fantastische trap. Paal!

18e minuut.
Bisconti geeft een hoge lob. Bruckmann kopt de bal weg. Gdyński kan de bal niet met de borst controleren. Łacek is nu in balbezit. Łacek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Gijbels probeert naar een medespeler te passen. Delouvroy speelt de bal door. Łacek rent richting de bal. Gdyński rent richting de bal. Gdyński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Bruckmann heeft problemen om de bal te vangen. Bruckmann speelt de bal door. Goethals heeft problemen om de bal te vangen. Gdyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gdyński draait met de bal, schiet en ... Gijbels verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Ciacia is nu in balbezit. Lefèvre rent richting de bal. Lefèvre passt de bal met de wreef. Madero bereikt de bal nog maar net als eerste. Madero draait met de bal, schiet en ... Cavens probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: locomotivmoscow 56%, JASTA 44%.
locomotivmoscow - JASTA 0:3

49e minuut.
Bieczyński rent richting de bal. Rolón is nu in balbezit. Bieczyński onderschept slim de pass. Bieczyński haalt uit met een fantastische trap. Cavens probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
locomotivmoscow - JASTA 1:3

53e minuut.
Daar is Goethals, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bisconti rent richting de bal. Bisconti passt de bal zonder na te denken. Gdyński is nu in balbezit. Gdyński schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
locomotivmoscow - JASTA 1:4

68e minuut.
Pranagal geeft de bal voor. Klungelig pakt Ciacia de bal. Madero verovert de bal door een tackle van achteren. Madero schiet op doel. Cavens maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
locomotivmoscow - JASTA 2:4

69e minuut.
Daar is Bruckmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bieczyński onderschept slim de pass. Bisconti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bisconti krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Klungelig pakt Wilga de bal. Bruckmann met een sublieme pass. Gdyński is nu in balbezit. Gdyński schiet op doel. Na een snelle pass probeert Skosogorienko de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
locomotivmoscow - JASTA 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: locomotivmoscow 52%, JASTA 48%.
locomotivmoscow - JASTA 2:5