Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 21:28
  • Bekerwedstrijd: FA Cup
  • Stadion: MDVfc Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 1973
MDVfc Philos FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 17.6
poor Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Babayaro probeert naar een medespeler te passen. Okoh is nu in balbezit. Obianika onderschept slim de pass. Obianika draait met de bal, schiet en ... Siasia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MDVfc - Philos FC 0:1

8e minuut.
Klungelig pakt Esin de bal. Edusei bereikt de bal nog maar net als eerste. Esin verovert de bal door een tackle van achteren. Esin schiet op doel. Elaho probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Ugochukwu probeert naar een medespeler te passen. Eromoigbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Okoh zijn tegenspeler op de grond. Okoh is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

17e minuut.
Obianika rent richting de bal. Aghahowa rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Ogunsoto ... Strafschop! Aghahowa raakt geblesseerd tijdens het duel. Obianika neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
MDVfc - Philos FC 0:2

20e minuut.
Obianika rent richting de bal. Anosike verovert de bal door een tackle van achteren. Anosike met een sublieme pass. Klungelig pakt Esin de bal. Esin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Ojigwe speelt de bal door. Daar is Aghahowa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obianika rent richting de bal. Obianika haalt uit met een fantastische trap. Siasia maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Daar is Michael, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anosike bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Michael. Michael krijgt een gele kaart. Anosike wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Anosike kan niet meer verder spelen. Dosu komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Dosu passt de bal zonder na te denken. Esin is nu in balbezit. Babayaro is nu in balbezit. Esin verovert de bal door een tackle van achteren. Esin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MDVfc - Philos FC 1:2

39e minuut.
Nwosa trapt de bal weg van het doel. Famewo is nu in balbezit. Obianika onderschept slim de pass. Aghahowa is nu in balbezit. Aghahowa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Siasia trapt de bal weg. Michael bereikt de bal nog maar net als eerste. Michael passt de bal in één keer door. Ojigwe rent richting de bal. Ojigwe geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MDVfc - Philos FC 2:2

43e minuut.
Daar is Aghahowa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dosu onderschept slim de pass. Esin is nu in balbezit. Dosu rent richting de bal. Dosu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MDVfc - Philos FC 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MDVfc 52%, Philos FC 48%.
MDVfc - Philos FC 3:2

49e minuut.
Aghahowa verovert de bal door een tackle van achteren. Taiwo bereikt de bal nog maar net als eerste. Aghahowa onderschept slim de pass. Aghahowa haalt uit met een fantastische trap. Siasia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MDVfc - Philos FC 3:3

64e minuut.
Taiwo is nu in balbezit. Obianika onderschept slim de pass. Obianika met een sublieme pass. Aghahowa is nu in balbezit. Aghahowa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Gona probeert naar een medespeler te passen. Babayaro heeft problemen om de bal te vangen. Babayaro probeert naar een medespeler te passen. Aghahowa rent richting de bal. Aghahowa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MDVfc 46%, Philos FC 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MDVfc - Philos FC 3:3


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

93e minuut.
Michael verovert de bal door een tackle van achteren. Michael geeft een lange en hoge pass. Ogunsoto controleert de bal met de borst. Aghahowa rent richting de bal. Aghahowa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MDVfc - Philos FC 3:4

99e minuut.
Famewo met een sublieme pass. Esin rent richting de bal. Babayaro begaat een overtreding. Babayaro krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MDVfc 49%, Philos FC 51%.
MDVfc - Philos FC 3:4

111e minuut.
Famewo passt de bal in één keer door. Dosu is nu in balbezit. Dosu passt de bal in één keer door. Esin bereikt de bal nog maar net als eerste. Esin schiet op doel. Nwosa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

120e minuut.
Obisesan is nu in balbezit. Obisesan geeft een lange en hoge pass. Ugochukwu kopt de bal weg. Idahor heeft problemen om de bal te vangen. Idahor geeft een lange en hoge pass. Nwosa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MDVfc 39%, Philos FC 61%.
MDVfc - Philos FC 3:4