Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 21:29
  • Bekerwedstrijd: FA Cup
  • Stadion: Rayne FC Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2821
Rayne FC Destinofc
Normal Tactiek Attack
48% Balbezit 52%
64% Spel op eigen helft 36%
5 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.9 gemiddelde waardering 22.5
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen average


1e minuut.
Owubokiri probeert naar een medespeler te passen. Umukoro rent richting de bal. Umukoro met een sublieme pass. John rent richting de bal. John schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Igweokolo rent richting de bal. Adamu onderschept slim de pass. Afolabi is nu in balbezit. Adamu verovert de bal door een tackle van achteren. Adamu schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Rayne FC - Destinofc 1:0

6e minuut.
Ndah bereikt de bal nog maar net als eerste. Ndah geeft een lange en hoge pass. Umar kopt de bal weg. Adamu bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Umukoro speelt de bal door. John met een sublieme pass. Olufemi rent richting de bal. Olufemi haalt uit met een fantastische trap. Chiedozie werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rayne FC - Destinofc 1:1

24e minuut.
Okoduwa speelt de bal door. Chibueze rent richting de bal. Okoronkwo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Okoronkwo krijgt een gele kaart. Chibueze is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Okoduwa zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Adamu is nu in balbezit. Adamu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Ogbodo met een harde bal richting middenveld. Agbo kopt de bal weg. John kan de bal niet met de borst controleren. Olufemi rent richting de bal. Olufemi haalt uit met een fantastische trap. Chiedozie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Chiedozie probeert naar een medespeler te passen. Afolabi kopt de bal weg. Owubokiri rent richting de bal. John onderschept slim de pass. John haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Agboola met een snelle inworp. Afolabi heeft problemen om de bal te vangen. Umar is nu in balbezit. Afolabi onderschept slim de pass. Afolabi geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Igweokolo met een sublieme pass. Afolabi speelt de bal door. Olufemi rent richting de bal. Olufemi schiet op doel. Ndah probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayne FC - Destinofc 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rayne FC 68%, Destinofc 32%.
Rayne FC - Destinofc 1:2

63e minuut.
Agbo passt de bal in één keer door. Olufemi rent richting de bal. John is nu in balbezit. John haalt uit met een fantastische trap. Ndah probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Shittu speelt de bal door. Agbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Agbo met een sublieme pass. John rent richting de bal. John haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rayne FC 60%, Destinofc 40%.
Rayne FC - Destinofc 1:2