Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PhelleDkilla United Manchester ace
Normal Tactiek Normal
40% Balbezit 60%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.5 gemiddelde waardering 31.3
waardeloos Schieten goed
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen zwak


15e minuut.
Kaku rent richting de bal. Eguavoen onderschept slim de pass. Eguavoen met een sublieme pass. Bojanovský rent richting de bal. Bojanovský geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
PhelleDkilla United - Manchester ace 0:1

19e minuut.
Anyamkegh geeft een hoge lob. Garotinho controleert de bal met de borst. Asechemie probeert naar een medespeler te passen. John is nu in balbezit. John schiet op doel. Elejiko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Bojanovský passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Akabuogu de bal. Akabuogu passt de bal zonder na te denken. Luca bereikt de bal nog maar net als eerste. Luca schiet op doel. Anikputa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Shavit met een snelle inworp. Eguavoen bereikt de bal nog maar net als eerste. Eguavoen geeft de bal voor. Luca is nu in balbezit. Luca haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

39e minuut.
Odiye geeft de bal voor. Bojanovský is nu in balbezit. Bojanovský passt de bal in één keer door. Luca is nu in balbezit. Luca draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PhelleDkilla United 64%, Manchester ace 36%.
PhelleDkilla United - Manchester ace 0:1

49e minuut.
Garotinho rent richting de bal. John is nu in balbezit. Garotinho tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. John is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kaku wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Kaku heeft problemen om de bal te vangen. Bojanovský rent richting de bal. Kaku is nu in balbezit. Bojanovský verovert de bal door een tackle van achteren. Bojanovský haalt uit met een fantastische trap. Paal! Luca rent richting de bal. Luca schiet op doel. Odiah probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Ugbade controleert de bal met de borst. Bojanovský is nu in balbezit. Bojanovský passt de bal met de wreef. Luca is nu in balbezit. Luca schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PhelleDkilla United 57%, Manchester ace 43%.
PhelleDkilla United - Manchester ace 0:1