Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Terreneitor abreu
Normal Tactiek especial
38% Balbezit 62%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 53
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 51.4
slecht Schieten zeer goed
zwak Passen uitstekend
waardeloos Verdedigen redelijk


1e minuut.
Pozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Olgiati rent richting de bal. Olgiati passt de bal in één keer door. Kremblewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kremblewski geeft een hoge lob. Meléndez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Colmenares passt de bal in één keer door. Czapiewski speelt de bal door. Torrealba probeert naar een medespeler te passen. Olgiati bereikt de bal nog maar net als eerste. Olgiati draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Terreneitor - abreu 0:1

4e minuut.
Saer bereikt de bal nog maar net als eerste. Saer probeert naar een medespeler te passen. Michelena rent richting de bal. Olgiati is nu in balbezit. Olgiati draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Gómez trapt de bal weg. Kremblewski kopt de bal weg. Daar is Michelena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olgiati bereikt de bal nog maar net als eerste. Olgiati geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Kremblewski geeft de bal voor. Torrealba rent richting de bal. Torrealba passt de bal met de wreef. Biserov bereikt de bal nog maar net als eerste. Biserov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Colmenares onderschept slim de pass. Colmenares passt de bal met de wreef. Olgiati rent richting de bal. Olgiati haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Terreneitor - abreu 0:2

9e minuut.
Torrealba bereikt de bal nog maar net als eerste. Torrealba passt de bal zonder na te denken. Olgiati is nu in balbezit. Olgiati schiet op doel. Meléndez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Terreneitor - abreu 0:3

10e minuut.
Kremblewski heeft problemen om de bal te vangen. Kremblewski speelt de bal door. Biserov met een sublieme pass. Daar is Olgiati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olgiati haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Lugo is nu in balbezit. Lugo geeft de bal voor. Gómez kan de bal niet met de borst controleren. Olgiati bereikt de bal nog maar net als eerste. Olgiati draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Terreneitor - abreu 0:4

13e minuut.
Torrealba kopt de bal weg. Pozo heeft problemen om de bal te vangen. Biserov met een sublieme pass. Olgiati bereikt de bal nog maar net als eerste. Olgiati haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Torrealba is nu in balbezit. Torrealba geeft een lange en hoge pass. Olgiati rent richting de bal. Olgiati haalt uit met een fantastische trap. Meléndez maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Biserov kopt de bal weg. Olgiati bereikt de bal nog maar net als eerste. Olgiati geeft een hoge lob. Torrealba is nu in balbezit. Torrealba geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Klungelig pakt Olgiati de bal. Olgiati draait met de bal, schiet en ... Brion heeft problemen om de bal te vangen. Torrealba rent richting de bal. Torrealba haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Caridad geeft de bal voor. Inworp. Lugo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Torrealba bereikt de bal nog maar net als eerste. Torrealba haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Doeltrap. Meléndez met een harde bal richting middenveld. Lugo kopt de bal weg. Torrealba bereikt de bal nog maar net als eerste. Torrealba haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Torrealba bereikt de bal nog maar net als eerste. Torrealba probeert naar een medespeler te passen. Brion verovert de bal door een tackle van achteren. Olgiati is nu in balbezit. Olgiati schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Terreneitor - abreu 0:5

33e minuut.
Gómez kopt de bal weg. Kremblewski probeert naar een medespeler te passen. Olgiati rent richting de bal. Olgiati draait met de bal, schiet en ... Meléndez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Terreneitor - abreu 0:6

35e minuut.
Brion probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lugo neemt de hoekschop. Olgiati bereikt de bal nog maar net als eerste. Olgiati schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Gamargo is nu in balbezit. Oğuzeli onderschept slim de pass. Kremblewski met een sublieme pass. Olgiati rent richting de bal. Olgiati draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Saer bereikt de bal nog maar net als eerste. Colmenares onderschept slim de pass. Colmenares geeft de bal voor. Olgiati rent richting de bal. Olgiati draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Colmenares met een sublieme pass. Lugo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lugo geeft de bal voor. Olgiati rent richting de bal. Olgiati schiet op doel. Meléndez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Terreneitor - abreu 0:7

42e minuut.
Kremblewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kremblewski geeft een lange en hoge pass. Brion bereikt de bal nog maar net als eerste. Torrealba onderschept slim de pass. Torrealba haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Colmenares met een sublieme pass. Biserov heeft problemen om de bal te vangen. Biserov met een sublieme pass. Olgiati is nu in balbezit. Olgiati draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Terreneitor 87%, abreu 13%.
Terreneitor - abreu 0:7

47e minuut.
Biserov is nu in balbezit. Torrealba rent richting de bal. Biserov bereikt de bal nog maar net als eerste. Torrealba bereikt de bal nog maar net als eerste. Torrealba schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Meléndez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Inworp. Lugo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Biserov probeert naar een medespeler te passen. Torrealba is nu in balbezit. Torrealba draait met de bal, schiet en ... Meléndez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Terreneitor - abreu 0:8

53e minuut.
Olgiati met een sublieme pass. Torrealba is nu in balbezit. Biserov is nu in balbezit. Biserov draait met de bal, schiet en ... Meléndez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Terreneitor - abreu 0:9

54e minuut.
Biserov rent richting de bal. Daar is Torrealba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Torrealba passt de bal met de wreef. Olgiati bereikt de bal nog maar net als eerste. Olgiati draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Kremblewski is nu in balbezit. Kremblewski passt de bal zonder na te denken. Olgiati rent richting de bal. Olgiati haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Terreneitor - abreu 0:10

61e minuut.
Klungelig pakt Michelena de bal. Kremblewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kremblewski met een sublieme pass. Olgiati is nu in balbezit. Olgiati draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Doeltrap. Axundzadə komt het veld opgelopen. García Rivas komt het veld opgelopen. Lawrence komt het veld opgelopen.

62e minuut.
García Rivas met de inworp. Biserov rent richting de bal. Biserov passt de bal zonder na te denken. Torrealba is nu in balbezit. Torrealba draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Caridad geeft de bal voor. Klungelig pakt García Rivas de bal. García Rivas met een sublieme pass. Klungelig pakt Torrealba de bal. Torrealba haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Meléndez met een harde bal richting middenveld. Biserov bereikt de bal nog maar net als eerste. Biserov passt de bal in één keer door. Olgiati heeft problemen om de bal te vangen. Olgiati haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Meléndez trapt de bal weg. García Rivas is nu in balbezit. García Rivas met een sublieme pass. Olgiati is nu in balbezit. Olgiati schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Terreneitor - abreu 0:11

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Axundzadə zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Biserov geeft een lange en hoge pass. Olgiati maakt een snoekduik en kopt de bal. Meléndez probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Torrealba rent richting de bal. Torrealba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Terreneitor - abreu 0:12

75e minuut.
Daar is Colmenares, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Colmenares probeert naar een medespeler te passen. Pozo probeert naar een medespeler te passen. Olgiati bereikt de bal nog maar net als eerste. Olgiati schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
García Rivas bereikt de bal nog maar net als eerste. García Rivas geeft de bal voor. Gómez heeft problemen om de bal te vangen. Olgiati rent richting de bal. Olgiati draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Meléndez met een harde bal richting middenveld. García Rivas met een sublieme pass. Daar is Biserov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Torrealba rent richting de bal. Torrealba schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Biserov is nu in balbezit. Biserov passt de bal zonder na te denken. Axundzadə probeert naar een medespeler te passen. Olgiati heeft problemen om de bal te vangen. Olgiati schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Colmenares probeert naar een medespeler te passen. García Rivas is nu in balbezit. García Rivas geeft de bal voor. Torrealba is nu in balbezit. Torrealba schiet op doel. Meléndez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Terreneitor - abreu 0:13

86e minuut.
Torrealba speelt de bal door. Biserov bereikt de bal nog maar net als eerste. Biserov passt de bal met de wreef. Olgiati rent richting de bal. Olgiati haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Biserov geeft een hoge lob. Torrealba krijgt zijn hoofd ertegen. Olgiati is nu in balbezit. Olgiati haalt uit met een fantastische trap. Paal! Klungelig pakt Brion de bal. Paal! Torrealba rent richting de bal. Torrealba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Terreneitor - abreu 0:14

90e minuut.
Olgiati rent richting de bal. Olgiati passt de bal zonder na te denken. Torrealba is nu in balbezit. Torrealba haalt uit met een fantastische trap. Meléndez probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Terreneitor - abreu 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Terreneitor 87%, abreu 13%.
Terreneitor - abreu 0:15