Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RomaFC Hmeidan FC
Nelson10 Tactiek LOOAB
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 3
45.1 gemiddelde waardering 52.3
solid Schieten solid
solid Passen solid
good Verdedigen very good


2e minuut.
Đorđević met een snelle inworp. Cornilescu rent richting de bal. Cornilescu passt de bal in één keer door. Yriarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Yriarte draait met de bal, schiet en ... Riberos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Merlo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lugo is nu in balbezit. Ertekin verovert de bal door een tackle van achteren. Merlo is nu in balbezit. Merlo haalt uit met een fantastische trap. Krabbe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Traczyk onderschept slim de pass. Inworp. Isnardi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lugo is nu in balbezit. Lugo geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Cornilescu heeft problemen om de bal te vangen. Cetnarowicz is nu in balbezit. Cornilescu verovert de bal door een tackle van achteren. Hạnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Hạnh haalt uit met een fantastische trap. Riberos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hạnh rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Belinho komt het veld opgelopen. Tabata komt het veld opgelopen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Đorđević zal de hoekschop nemen. Tabata springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Tuppurainen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tabata rent richting de bal. Doğan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Doğan krijgt een gele kaart. Tabata is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tabata kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Riberos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RomaFC - Hmeidan FC 0:1

32e minuut.
Isnardi met een sublieme pass. Ertekin rent richting de bal. Merlo verovert de bal door een tackle van achteren. Lugo is nu in balbezit. Lugo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rebolledo is nu in balbezit. Rebolledo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RomaFC - Hmeidan FC 1:1

33e minuut.
Aguirre komt het veld opgelopen. Santos komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Đorđević probeert naar een medespeler te passen. Cornilescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornilescu met een sublieme pass. Hạnh is nu in balbezit. Hạnh schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Hạnh probeert de bal met de borst te controleren. Doğan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hạnh is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ertekin met een snel genomen vrije trap. Hạnh kopt de bal weg. Tabata is nu in balbezit. Tabata haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Klungelig pakt Skuczyński de bal. Merlo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Skuczyński. Skuczyński krijgt een gele kaart. Merlo heeft problemen om de bal te vangen. Ertekin is nu in balbezit. Merlo begaat een overtreding. Merlo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RomaFC 63%, Hmeidan FC 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RomaFC - Hmeidan FC 1:1

46e minuut.
Bejarano komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Traczyk geeft de bal voor. Cetnarowicz kopt de bal weg. Đorđević speelt de bal door. Merlo bereikt de bal nog maar net als eerste. Merlo draait met de bal, schiet en ... Belinho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rebolledo geeft een lange en hoge pass. Merlo bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
RomaFC - Hmeidan FC 2:1

57e minuut.
Đorđević rent richting de bal. Đorđević passt de bal in één keer door. Tuppurainen met een sublieme pass. Hạnh is nu in balbezit. Hạnh draait met de bal, schiet en ... Paal! Riberos maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Na een snelle pass probeert Quintanilha de bal onder controle te krijgen. Tabata rent richting de bal. Tabata draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Hạnh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hạnh geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Cornilescu stond buitenspel. Palacio komt het veld opgelopen. Luzzatto komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Đorđević passt de bal in één keer door. Bejarano is nu in balbezit. Tuppurainen onderschept slim de pass. Tabata is nu in balbezit. Tabata haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Quintanilha kopt de bal weg. Doğan bereikt de bal nog maar net als eerste. Doğan geeft een hoge lob. Merlo is nu in balbezit. Merlo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RomaFC - Hmeidan FC 3:1

70e minuut.
Rebolledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lugo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebolledo rent richting de bal. Lugo rent richting de bal. Lugo haalt uit met een fantastische trap. Belinho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rebolledo rent richting de bal. Rebolledo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RomaFC - Hmeidan FC 4:1

71e minuut.
Cornilescu passt de bal zonder na te denken. Checa is nu in balbezit. Checa geeft een hoge lob. Tabata bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabata draait met de bal, schiet en ... Riberos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Đorđević geeft een hoge lob. Cornilescu is nu in balbezit. Cornilescu passt de bal zonder na te denken. Hạnh is nu in balbezit. Hạnh schiet op doel. Riberos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Quintanilha bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintanilha geeft een hoge lob. Dalea rent richting de bal. Dalea geeft een hoge lob. Tabata springt en kopt de bal. Riberos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Cornilescu kopt de bal weg. Klungelig pakt Hạnh de bal. Simonelli rent richting de bal. Hạnh onderschept slim de pass. Hạnh draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Dalea geeft een lange en hoge pass. Lugo probeert de bal aan de voet te houden. Tabata kopt de bal weg. Daar is Hạnh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hạnh draait met de bal, schiet en ... Riberos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Na een snelle pass probeert Tuppurainen de bal onder controle te krijgen. Lugo bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Ertekin zijn tegenspeler op de grond. Ertekin krijgt een gele kaart. Lugo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lugo met een snel genomen vrije trap. Merlo rent richting de bal. Merlo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RomaFC 55%, Hmeidan FC 45%.
RomaFC - Hmeidan FC 4:1