Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Guabineros FC Atletico Zulia
LadeFifa Tactiek korn5
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
13 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
46.3 gemiddelde waardering 36.6
good Schieten average
average Passen adequate
solid Verdedigen adequate


18e minuut.
Perron rent richting de bal. Perron geeft een lange en hoge pass. Bottini bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawidowski onderschept slim de pass. Dawidowski schiet op doel. Márquez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Bazluk probeert de bal aan de voet te houden. Bracho rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brzozowski. Brzozowski krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Grajkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Aroztegu is nu in balbezit. Grajkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Dawidowski is nu in balbezit. Dawidowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Montenegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Perron onderschept slim de pass. Perron passt de bal met de wreef. Jurat is nu in balbezit. Jurat haalt uit met een fantastische trap. Márquez bokst de bal weg.

38e minuut.
Carrasquel bereikt de bal nog maar net als eerste. Grajkowski is nu in balbezit. Perron is nu in balbezit. Perron geeft een hoge lob. Dawidowski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Guabineros FC - Atletico Zulia 1:0

45e minuut.
Reyes bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazluk is nu in balbezit. Bracho verovert de bal door een tackle van achteren. Bracho schiet op doel. Lindström probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Guabineros FC - Atletico Zulia 1:1

45e minuut.
Poniedziałek komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guabineros FC 44%, Atletico Zulia 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Guabineros FC - Atletico Zulia 1:1

50e minuut.
Brzozowski geeft een lange en hoge pass. Montenegro is nu in balbezit. Jurat onderschept slim de pass. Jurat schiet op doel. Márquez werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Aroztegu bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzozowski verovert de bal door een tackle van achteren. Brzozowski geeft een hoge lob. Grajkowski heeft problemen om de bal te vangen. Grajkowski geeft een lange en hoge pass. Márquez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Aroztegu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Lindström de bal. Lindström passt de bal in één keer door. Dawidowski rent richting de bal. Dawidowski draait met de bal, schiet en ... Márquez bokst de bal weg.

72e minuut.
Pillon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Brzozowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzozowski geeft de bal voor. Dawidowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawidowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Bracho passt de bal met de wreef. Galea bereikt de bal nog maar net als eerste. Galea passt de bal zonder na te denken. Bracho bereikt de bal nog maar net als eerste. Bracho schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guabineros FC 38%, Atletico Zulia 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Guabineros FC - Atletico Zulia 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

92e minuut.
Galea is nu in balbezit. Galea speelt de bal door. Bracho bereikt de bal nog maar net als eerste. Bracho schiet op doel. Poniedziałek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guabineros FC - Atletico Zulia 1:2

97e minuut.
Aramburú geeft een lange en hoge pass. Bá Lộc rent richting de bal. Perron bereikt de bal nog maar net als eerste. Perron geeft een lange en hoge pass. Dawidowski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Guabineros FC - Atletico Zulia 2:2

101e minuut.
Montenegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurat verovert de bal door een tackle van achteren. Jurat speelt de bal door. Dawidowski rent richting de bal. Dawidowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Guabineros FC - Atletico Zulia 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guabineros FC 40%, Atletico Zulia 60%.
Guabineros FC - Atletico Zulia 3:2

106e minuut.
Bracho rent richting de bal. Dawidowski is nu in balbezit. Bracho begaat een overtreding. Bracho krijgt een gele kaart.

112e minuut.
Bottini onderschept slim de pass. Bottini geeft een lange en hoge pass. Bracho rent richting de bal. Bracho draait met de bal, schiet en ... Poniedziałek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Guabineros FC - Atletico Zulia 3:3

115e minuut.
Daar is Reyes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lindström is nu in balbezit. Lindström geeft de bal voor. Dawidowski is nu in balbezit. Dawidowski haalt uit met een fantastische trap. Márquez bokst de bal weg. Jurat is nu in balbezit. Jurat haalt uit met een fantastische trap. Márquez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dawidowski rent richting de bal. Dawidowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Guabineros FC - Atletico Zulia 4:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guabineros FC 36%, Atletico Zulia 64%.
Guabineros FC - Atletico Zulia 4:3