Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ile Ife CHAIMAS F.C.
Motopirueta Tactiek ccc
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
61.4 gemiddelde waardering 61.1
excellent Schieten excellent
very good Passen excellent
excellent Verdedigen formidable


14e minuut.
Smuda onderschept slim de pass. Smuda controleert de bal met de borst. Smuda geeft een hoge lob. Akkurt rent richting de bal. Akkurt draait met de bal, schiet en ... Paal!

16e minuut.
Cwyl passt de bal zonder na te denken. Akkurt is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pyrzanowski. Akkurt is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Niejadlik neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Gómez geeft de bal voor. Tošović kopt de bal weg. Gómez is nu in balbezit. Gómez geeft een lange en hoge pass. Bryła maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Niejadlik met de inworp. Daar is Cwyl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cwyl passt de bal in één keer door. Gonstaw is nu in balbezit. Gonstaw draait met de bal, schiet en ... Dulea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Cwyl probeert naar een medespeler te passen. Niejadlik speelt de bal door. Smuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Smuda schiet op doel. Dulea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ile Ife 56%, CHAIMAS F.C. 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ile Ife - CHAIMAS F.C. 0:0

46e minuut.
Konečník komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Gómez speelt de bal door. Klungelig pakt Conişescu de bal. Bryła bereikt de bal nog maar net als eerste. Bryła haalt uit met een fantastische trap. Devoto werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Di Falco kopt de bal weg. Bryła bereikt de bal nog maar net als eerste. Cwyl begaat een overtreding. Cwyl krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Bryła is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Di Falco zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bryła kopt de bal weg. Daar is Bouška, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gómez rent richting de bal. Gómez haalt uit met een fantastische trap. Devoto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Bouška onderschept slim de pass. Bouška met een sublieme pass. Niejadlik met een sublieme pass. Gonstaw bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonstaw haalt uit met een fantastische trap. Dulea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Di Falco speelt de bal door. Gómez is nu in balbezit. Gómez probeert naar een medespeler te passen. Bryła rent richting de bal. Bryła draait met de bal, schiet en ... Devoto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Bryła rent richting de bal. Konečník legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bryła is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Bryła neemt zijn aanloop. Devoto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ile Ife - CHAIMAS F.C. 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ile Ife 47%, CHAIMAS F.C. 53%.
Ile Ife - CHAIMAS F.C. 1:0