Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
flora2006 Real Beckham C-ta
grupir Tactiek 5-2-1L-2
49% Balbezit 51%
41% Spel op eigen helft 59%
7 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 6
60.4 gemiddelde waardering 58.9
excellent Schieten formidable
formidable Passen solid
very good Verdedigen outstanding


5e minuut.
Buitenspel voor Keino. Goede buitenspelval van de verdediging. Ilca neemt vlug de vrije trap. Marović bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaroda onderschept slim de pass. Zaroda haalt uit met een fantastische trap. Bohnert bokst de bal weg.

10e minuut.
Lemus passt de bal in één keer door. Garces bereikt de bal nog maar net als eerste. Garces passt de bal in één keer door. Keino is nu in balbezit. Keino haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Inworp. Mentorski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rychłowski met een sublieme pass. Zaroda is nu in balbezit. Zaroda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Zachariáš rent richting de bal. Lemus begaat een overtreding. Zachariáš is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kitowicz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Zaroda maakt een snoekduik en kopt de bal. Bohnert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Kitowicz geeft een lange en hoge pass. Kankaanpää heeft problemen om de bal te vangen. Zaroda onderschept slim de pass. Zaroda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
flora2006 - Real Beckham C-ta 0:1

29e minuut.
Dietz geeft een lange en hoge pass. Petrosino kopt de bal weg. Klungelig pakt Szmidt de bal. Lemus rent richting de bal. Lemus draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Kitowicz probeert naar een medespeler te passen. Zachariáš rent richting de bal. Zachariáš met een sublieme pass. Paglia is nu in balbezit. Paglia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Garces passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Dietz de bal. Mentorski begaat een overtreding. Mentorski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: flora2006 42%, Real Beckham C-ta 58%.
flora2006 - Real Beckham C-ta 0:1

63e minuut.
Mentorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mentorski geeft een lange en hoge pass. Marović controleert de bal met de borst. Zaroda is nu in balbezit. Zaroda draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Kitowicz speelt de bal door. Tolkki speelt de bal door. Klungelig pakt Petrosino de bal. Petrosino haalt uit met een fantastische trap. Badarică maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
flora2006 - Real Beckham C-ta 1:1

73e minuut.
Petrosino bereikt de bal nog maar net als eerste. Mentorski onderschept slim de pass. Mentorski geeft een lange en hoge pass. Zaroda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaroda draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Kitowicz is nu in balbezit. Kitowicz haalt uit met een fantastische trap. Paglia probeert de bal aan de voet te houden. Zaroda is nu in balbezit. Zaroda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Kitowicz is nu in balbezit. Kitowicz passt de bal met de wreef. Zaroda is nu in balbezit. Zaroda schiet op doel. Bohnert maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
flora2006 - Real Beckham C-ta 1:2

89e minuut.
Tofan met een sublieme pass. Daar is Nieszczęsny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zachariáš probeert naar een medespeler te passen. Paglia is nu in balbezit. Paglia schiet op doel. Bohnert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: flora2006 39%, Real Beckham C-ta 61%.
flora2006 - Real Beckham C-ta 1:2