Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HellTigers Sacalaz Tm
NewTicTac Tactiek 4-3-3 probe
59% Balbezit 41%
46% Spel op eigen helft 54%
15 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
61.1 gemiddelde waardering 45
excellent Schieten solid
excellent Passen average
very good Verdedigen average


3e minuut.
Sas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sas geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pokos de bal. Mihu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihu draait met de bal, schiet en ... Rauseo bokst de bal weg.

6e minuut.
Pokos verovert de bal door een tackle van achteren. Jašić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jašić passt de bal in één keer door. Daar is Chiran, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiran schiet op doel. Rauseo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Jašić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jašić passt de bal in één keer door. Yeffal rent richting de bal. Chiran rent richting de bal. Chiran haalt uit met een fantastische trap. Rauseo bokst de bal weg.

18e minuut.
Qarayev passt de bal in één keer door. Yeffal rent richting de bal. Met opzet legt Srzentić zijn tegenspeler op de grond. Srzentić krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Sas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sas passt de bal in één keer door. Mihu speelt de bal door. Chiran rent richting de bal. Chiran haalt uit met een fantastische trap. Rauseo bokst de bal weg.

31e minuut.
Trâmbiţaş geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sas met de inworp. Mihu geeft de bal voor. Yeffal springt en kopt de bal. Rauseo bokst de bal weg.

33e minuut.
Teodorovici probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Jašić zal de hoekschop nemen. Yeffal maakt een snoekduik en kopt de bal. Rauseo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HellTigers - Sacalaz Tm 1:0

36e minuut.
Jašić geeft een lange en hoge pass. Chiran kopt de bal weg. Mihu rent richting de bal. Mihu haalt uit met een fantastische trap. Rauseo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
HellTigers - Sacalaz Tm 2:0

37e minuut.
Garioni heeft problemen om de bal te vangen. Parraguéz verovert de bal door een tackle van achteren. Jašić geeft de bal voor. Yeffal rent richting de bal. Yeffal schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HellTigers 45%, Sacalaz Tm 55%.
HellTigers - Sacalaz Tm 2:0

62e minuut.
Şuteu neemt vlug de vrije trap. Mureşeanu is nu in balbezit. Garioni onderschept slim de pass. Garioni haalt uit met een fantastische trap. Almirall maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HellTigers - Sacalaz Tm 2:1

81e minuut.
Filozof geeft een hoge lob. Teodorovici is nu in balbezit. Chiran onderschept slim de pass. Chiran schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HellTigers - Sacalaz Tm 3:1

85e minuut.
Sas passt de bal zonder na te denken. Ugrinović rent richting de bal. Ugrinović geeft een lange en hoge pass. Yeffal is nu in balbezit. Yeffal haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Sas passt de bal met de wreef. Mihu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihu geeft een lange en hoge pass. Chiran rent richting de bal. Chiran draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HellTigers 47%, Sacalaz Tm 53%.
HellTigers - Sacalaz Tm 3:1