Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C. S Gura Humorului Viitorul Barlad
1 Tactiek Cucu 1.0
45% Balbezit 55%
65% Spel op eigen helft 35%
8 Doelpogingen 18
5 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 6
56.8 gemiddelde waardering 69.5
excellent Schieten outstanding
excellent Passen outstanding
very good Verdedigen excellent


3e minuut.
Kałuziński geeft de bal voor. Favstov rent richting de bal. Favstov geeft een lange en hoge pass. Thiebaut krijgt zijn hoofd ertegen. Banişevski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C. S Gura Humorului - Viitorul Barlad 0:1

4e minuut.
Pîrvu is nu in balbezit. Pîrvu geeft een hoge lob. Barczewski rent richting de bal. Barczewski schiet op doel. Cuculiansky werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Kästli geeft een hoge lob. Schockaert geeft een lange en hoge pass. Frisone kopt de bal weg. Favstov is nu in balbezit. Favstov draait met de bal, schiet en ... Banişevski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Mačijauskas geeft een hoge lob. Kalaka heeft problemen om de bal te vangen. Barczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Barczewski schiet op doel. Cuculiansky werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
C. S Gura Humorului - Viitorul Barlad 1:1

17e minuut.
Tucki met een sublieme pass. Favstov bereikt de bal nog maar net als eerste. Favstov met een sublieme pass. Thiebaut rent richting de bal. Thiebaut schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Mačijauskas onderschept slim de pass. Ermolenko is nu in balbezit. Ermolenko passt de bal met de wreef. Kalaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalaka haalt uit met een fantastische trap. Cuculiansky kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Pîrvu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pîrvu passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Demirçetin de bal onder controle te krijgen. Kałuziński speelt de bal door. Favstov geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Thiebaut heeft problemen om de bal te vangen. Demirçetin rent richting de bal. Demirçetin passt de bal zonder na te denken. Thiebaut heeft problemen om de bal te vangen. Thiebaut haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C. S Gura Humorului - Viitorul Barlad 1:2

31e minuut.
Kästli met een sublieme pass. Demirçetin heeft problemen om de bal te vangen. Thiebaut bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiebaut haalt uit met een fantastische trap. Banişevski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
C. S Gura Humorului - Viitorul Barlad 1:3

34e minuut.
Cuculiansky probeert naar een medespeler te passen. Tucki kopt de bal weg. Favstov rent richting de bal. Favstov geeft een lange en hoge pass. Frisone krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Derli onderschept slim de pass. Ermolenko is nu in balbezit. Ermolenko probeert naar een medespeler te passen. Barczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Barczewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Mačijauskas rent richting de bal. Mačijauskas probeert naar een medespeler te passen. Barczewski is nu in balbezit. Kalaka is nu in balbezit. Kalaka haalt uit met een fantastische trap. Cuculiansky verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C. S Gura Humorului 57%, Viitorul Barlad 43%.
C. S Gura Humorului - Viitorul Barlad 1:3

52e minuut.
Buitenspel voor Thiebaut. Goede buitenspelval van de verdediging. Brancaleone komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Cuculiansky met een sublieme pass. Favstov bereikt de bal nog maar net als eerste. Duque Gancedo begaat een overtreding. Duque Gancedo krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Favstov bereikt de bal nog maar net als eerste. Favstov geeft de bal voor. Brancaleone rent richting de bal. Brancaleone haalt uit met een fantastische trap. Banişevski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
C. S Gura Humorului - Viitorul Barlad 1:4

61e minuut.
Ruiz Sánchez komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Rayman met een sublieme pass. Ruiz Sánchez rent richting de bal. Czapliński legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ruiz Sánchez raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Ruiz Sánchez neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
C. S Gura Humorului - Viitorul Barlad 1:5

65e minuut.
Kałuziński kopt de bal weg. Klungelig pakt Pîrvu de bal. Ruiz Sánchez rent richting de bal. Ruiz Sánchez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
C. S Gura Humorului - Viitorul Barlad 1:6

66e minuut.
Brancaleone met een sublieme pass. Favstov bereikt de bal nog maar net als eerste. Favstov passt de bal met de wreef. Brancaleone bereikt de bal nog maar net als eerste. Brancaleone schiet op doel. Banişevski bokst de bal weg. Brancaleone is nu in balbezit. Brancaleone schiet op doel. Banişevski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C. S Gura Humorului - Viitorul Barlad 1:7

68e minuut.
Kałuziński probeert naar een medespeler te passen. Ruiz Sánchez is nu in balbezit. Brancaleone is nu in balbezit. Brancaleone haalt uit met een fantastische trap. Banişevski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C. S Gura Humorului - Viitorul Barlad 1:8

71e minuut.
Tucki onderschept slim de pass. Favstov rent richting de bal. Favstov met een sublieme pass. Brancaleone bereikt de bal nog maar net als eerste. Brancaleone haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Tucki heeft problemen om de bal te vangen. Tucki probeert naar een medespeler te passen. Favstov bereikt de bal nog maar net als eerste. Favstov geeft de bal voor. Ruiz Sánchez krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Schockaert speelt de bal door. Rayman is nu in balbezit. Rayman geeft een hoge lob. Brancaleone springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C. S Gura Humorului - Viitorul Barlad 1:9

86e minuut.
Ermolenko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kałuziński speelt de bal door. Rayman probeert naar een medespeler te passen. Brancaleone bereikt de bal nog maar net als eerste. Brancaleone heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
C. S Gura Humorului - Viitorul Barlad 1:10

88e minuut.
Kałuziński is nu in balbezit. Kałuziński passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ruiz Sánchez de bal. Ruiz Sánchez draait met de bal, schiet en ... Banişevski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
C. S Gura Humorului - Viitorul Barlad 1:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C. S Gura Humorului 74%, Viitorul Barlad 26%.
C. S Gura Humorului - Viitorul Barlad 1:11