Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UltrasVecchieManiere Onda Verde
CTX20193 Tactiek tre
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
16 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 2
4 Buitenspel 3
53 gemiddelde waardering 50.9
very good Schieten good
good Passen solid
adequate Verdedigen very good


4e minuut.
Biggioggero geeft de bal voor. Musso kopt de bal weg. Cheikh Ndiaye heeft problemen om de bal te vangen. Cohen bereikt de bal nog maar net als eerste. Cohen draait met de bal, schiet en ... Boniecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Cheikh Ndiaye speelt de bal door. Dagostino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cremonese onderschept slim de pass. Musso rent richting de bal. Musso draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Carrillo kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Ingrami de bal onder controle te krijgen. Gostomski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gostomski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
UltrasVecchieManiere - Onda Verde 1:0

33e minuut.
Gostomski kan de bal niet met de borst controleren. Carrillo is nu in balbezit. Ingrami tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Carrillo raakt geblesseerd tijdens het duel. Musso wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Musso passt de bal zonder na te denken. Dagostino rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cremonese. Dagostino is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Musso neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Cheikh Ndiaye passt de bal zonder na te denken. Gostomski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ingrami. Ingrami krijgt een gele kaart. Gostomski raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Musso neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Come bereikt de bal nog maar net als eerste. Come geeft een lange en hoge pass. Tassistro is nu in balbezit. Tassistro geeft een lange en hoge pass. Boniecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UltrasVecchieManiere 43%, Onda Verde 57%.
UltrasVecchieManiere - Onda Verde 1:0

46e minuut.
Śliwka komt het veld opgelopen. Szakály komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Dagostino speelt de bal door. Klungelig pakt Gostomski de bal. Cremonese is nu in balbezit. Szakály onderschept slim de pass. Szakály draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Mikruta probeert naar een medespeler te passen. Szakály rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Mansueto ... Strafschop! Directe rode kaart, Mansueto moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Mansueto schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Szakály is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gostomski kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Butteri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UltrasVecchieManiere - Onda Verde 2:0

62e minuut.
Mendil neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Peccenati de bal. Peccenati met een sublieme pass. Dagostino is nu in balbezit. Dagostino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Dagostino bereikt de bal nog maar net als eerste. Dagostino geeft de bal voor. Cremonese is nu in balbezit. Szakály verovert de bal door een tackle van achteren. Szakály schiet op doel. Butteri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Biggioggero probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gostomski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ingrami maakt een afschuwelijke overtreding. Ingrami krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

71e minuut.
Mikruta passt de bal in één keer door. Musso bereikt de bal nog maar net als eerste. Cremonese rent richting de bal. Szakály verovert de bal door een tackle van achteren. Szakály haalt uit met een fantastische trap. Butteri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dagostino is nu in balbezit. Dagostino draait met de bal, schiet en ... Butteri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Come geeft een hoge lob. Sanzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cioffi rent richting de bal. Cioffi schiet op doel. Boniecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Musso probeert naar een medespeler te passen. Gostomski heeft problemen om de bal te vangen. Gostomski passt de bal met de wreef. Musso is nu in balbezit. Musso haalt uit met een fantastische trap. Butteri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Szakály kopt de bal weg. Daar is Cremonese, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gostomski rent richting de bal. Gostomski haalt uit met een fantastische trap. Butteri maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UltrasVecchieManiere 33%, Onda Verde 67%.
UltrasVecchieManiere - Onda Verde 2:0