Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:12
  • Bekerwedstrijd: Coppa Italia
  • Stadion: Su Mannau
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 38838
Borgonero Felix Team
Ste 31312 Tactiek 5-3-2
45% Balbezit 55%
52% Spel op eigen helft 48%
4 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
57.1 gemiddelde waardering 66.7
very good Schieten excellent
solid Passen formidable
very good Verdedigen outstanding


1e minuut.
Querques passt de bal met de wreef. Figo bereikt de bal nog maar net als eerste. Figo geeft een hoge lob. Kim bereikt de bal nog maar net als eerste. Kim draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Schuurmans passt de bal zonder na te denken. Daar is Schettino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schettino passt de bal met de wreef. Hanušovský rent richting de bal. Hanušovský haalt uit met een fantastische trap. Oborski bokst de bal weg.

6e minuut.
Querques bereikt de bal nog maar net als eerste. Schuurmans onderschept slim de pass. Schuurmans passt de bal in één keer door. Schettino bereikt de bal nog maar net als eerste. Schettino draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Cahangirov rent richting de bal. Schettino onderschept slim de pass. Querques rent richting de bal. Schettino onderschept slim de pass. Schettino draait met de bal, schiet en ... Oborski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Siemaszkiewicz de bal. Hanušovský rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borgonero - Felix Team 0:1

17e minuut.
Schuurmans bereikt de bal nog maar net als eerste. Schuurmans met een sublieme pass. Tironi bereikt de bal nog maar net als eerste. Schettino is nu in balbezit. Schettino haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Siemaszkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Margheritti bereikt de bal nog maar net als eerste. Margheritti passt de bal zonder na te denken. Hanušovský rent richting de bal. Hanušovský haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Margheritti passt de bal zonder na te denken. Schuurmans is nu in balbezit. Schuurmans passt de bal in één keer door. Schettino bereikt de bal nog maar net als eerste. Schettino haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Kim onderschept slim de pass. Guttmann is nu in balbezit. Palmeros verovert de bal door een tackle van achteren. Kim is nu in balbezit. Kim schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Figo is nu in balbezit. Schuurmans verovert de bal door een tackle van achteren. Schuurmans geeft de bal voor. Hanušovský springt en kopt de bal. Oborski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borgonero - Felix Team 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borgonero 55%, Felix Team 45%.
Borgonero - Felix Team 0:2

61e minuut.
Zdolski is nu in balbezit. Kim begaat een overtreding. Zdolski raakt geblesseerd tijdens het duel. Albreht komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Tironi is nu in balbezit. Tironi met een sublieme pass. Schuurmans bereikt de bal nog maar net als eerste. Schuurmans geeft een hoge lob. Hanušovský krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Hanušovský kopt de bal weg. Margheritti speelt de bal door. Hanušovský rent richting de bal. Hanušovský haalt uit met een fantastische trap. Cahangirov probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Borgonero - Felix Team 0:3

76e minuut.
Godart geeft de bal voor. Inworp. Albreht zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Duneau geeft een hoge lob. Palmeros krijgt zijn hoofd ertegen. Triglia bokst de bal weg.

84e minuut.
Tironi passt de bal met de wreef. Schettino bereikt de bal nog maar net als eerste. Schettino passt de bal zonder na te denken. Schuurmans geeft een lange en hoge pass. Hanušovský springt en kopt de bal. Oborski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hanušovský is nu in balbezit. Hanušovský haalt uit met een fantastische trap. Oborski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borgonero 50%, Felix Team 50%.
Borgonero - Felix Team 0:3