Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
superbrice Tributario
433 Tactiek amerina
47% Balbezit 53%
30% Spel op eigen helft 70%
25 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
60.7 gemiddelde waardering 47.1
formidable Schieten good
excellent Passen adequate
excellent Verdedigen good


12e minuut.
Daar is Słowiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abd-al-Jawwad rent richting de bal. Słowiak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Abd-al-Jawwad is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vîscribov wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Daar is Merlo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vîscribov rent richting de bal. Vîscribov met een sublieme pass. Abd-al-Jawwad rent richting de bal. Abd-al-Jawwad draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
superbrice - Tributario 1:0

15e minuut.
Araszkiewicz is nu in balbezit. Araszkiewicz passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Dragojević de bal. Dragojević geeft een hoge lob. Provenza maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Linh Ngọc bereikt de bal nog maar net als eerste. Linh Ngọc passt de bal met de wreef. Vîscribov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vîscribov geeft een lange en hoge pass. Abd-al-Jawwad springt en kopt de bal. Lent kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Lent speelt de bal door. Vîscribov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vîscribov passt de bal zonder na te denken. Abd-al-Jawwad bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd-al-Jawwad schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
superbrice - Tributario 2:0

18e minuut.
Araszkiewicz met een sublieme pass. Klungelig pakt Merlo de bal. Abd-al-Jawwad verovert de bal door een tackle van achteren. Abd-al-Jawwad haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
superbrice - Tributario 3:0

20e minuut.
Daar is Thiên Mạnh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thiên Mạnh passt de bal in één keer door. Desreumeux bereikt de bal nog maar net als eerste. Desreumeux draait met de bal, schiet en ... Lent probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
superbrice - Tributario 4:0

24e minuut.
Linh Ngọc rent richting de bal. Linh Ngọc passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Thiên Mạnh de bal. Thiên Mạnh geeft een lange en hoge pass. Abd-al-Jawwad springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Linh Ngọc bereikt de bal nog maar net als eerste. Linh Ngọc passt de bal zonder na te denken. Vîscribov rent richting de bal. Vîscribov geeft een lange en hoge pass. Abd-al-Jawwad krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Abaturov probeert de bal aan de voet te houden. Thiên Mạnh is nu in balbezit. Thiên Mạnh met een sublieme pass. Desreumeux bereikt de bal nog maar net als eerste. Desreumeux haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Doeltrap. Merlo trapt de bal weg. Vîscribov kopt de bal weg. Abd-al-Jawwad is nu in balbezit. Abd-al-Jawwad schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Vîscribov onderschept slim de pass. Vîscribov speelt de bal door. Abd-al-Jawwad rent richting de bal. Abd-al-Jawwad schiet op doel. Lent probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
superbrice - Tributario 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: superbrice 31%, Tributario 69%.
superbrice - Tributario 5:0

46e minuut.
Abd-al-Jawwad raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Büyükel komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Linh Ngọc onderschept slim de pass. Linh Ngọc passt de bal in één keer door. Słowiak is nu in balbezit. Büyükel is nu in balbezit. Büyükel haalt uit met een fantastische trap. Lent probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Della Giovampaola is nu in balbezit. Desreumeux verovert de bal door een tackle van achteren. Desreumeux draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
superbrice - Tributario 6:0

53e minuut.
Maftei passt de bal in één keer door. Daar is Dragojević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dragojević probeert naar een medespeler te passen. Araszkiewicz is nu in balbezit. Araszkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Eikås probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Vîscribov geeft de bal voor. Büyükel kopt de bal weg. Abaturov rent richting de bal. Abaturov haalt uit met een fantastische trap. Lent maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
superbrice - Tributario 7:0

59e minuut.
Büyükel bereikt de bal nog maar net als eerste. Vîscribov speelt de bal door. Abaturov is nu in balbezit. Abaturov haalt uit met een fantastische trap. Lent probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Büyükel verovert de bal door een tackle van achteren. Desreumeux bereikt de bal nog maar net als eerste. Büyükel rent richting de bal. Büyükel schiet op doel. Lent probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
superbrice - Tributario 8:0

66e minuut.
Inworp. Thiên Mạnh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Linh Ngọc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Linh Ngọc geeft een hoge lob. Paal! Büyükel rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
superbrice - Tributario 9:0

71e minuut.
Dragojević onderschept slim de pass. Dragojević speelt de bal door. Araszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Araszkiewicz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Della Giovampaola geeft een lange en hoge pass. Abaturov probeert de bal met de borst te controleren. Merlo is nu in balbezit. Abaturov verovert de bal door een tackle van achteren. Abaturov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Vîscribov rent richting de bal. Merlo onderschept slim de pass. Maftei speelt de bal door. Dragojević rent richting de bal. Dragojević geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Vîscribov met een snelle inworp. Linh Ngọc bereikt de bal nog maar net als eerste. Linh Ngọc passt de bal in één keer door. Büyükel rent richting de bal. Büyükel draait met de bal, schiet en ... Lent bokst de bal weg.

88e minuut.
Grealish passt de bal met de wreef. Dragojević rent richting de bal. Dragojević geeft een lange en hoge pass. Araszkiewicz springt en kopt de bal. Eikås maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
superbrice - Tributario 9:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: superbrice 28%, Tributario 72%.
superbrice - Tributario 9:1