Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Solferino SCSA Juventude F.C.
Sverige Tactiek 532Classic
58% Balbezit 42%
33% Spel op eigen helft 67%
18 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 5
59.4 gemiddelde waardering 50.7
very good Schieten good
very good Passen adequate
very good Verdedigen solid


4e minuut.
Shestakov passt de bal zonder na te denken. Maxwell bereikt de bal nog maar net als eerste. Maxwell passt de bal zonder na te denken. Canevisio rent richting de bal. Canevisio haalt uit met een fantastische trap. Łukawski bokst de bal weg.

7e minuut.
Ruzzo passt de bal met de wreef. Maxwell is nu in balbezit. Maxwell speelt de bal door. Venditti verovert de bal door een tackle van achteren. Canevisio is nu in balbezit. Łukawski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Pavić geeft een hoge lob. Venditti kopt de bal weg. Granzotto is nu in balbezit. Maxwell bereikt de bal nog maar net als eerste. Maxwell schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Rebeque heeft problemen om de bal te vangen. Storri rent richting de bal. Ruzzo rent richting de bal. Storri onderschept slim de pass. Storri haalt uit met een fantastische trap. Nisawi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Granzotto geeft een lange en hoge pass. Benaglio is nu in balbezit. Zizi verovert de bal door een tackle van achteren. Zizi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Solferino - SCSA Juventude F.C. 0:1

24e minuut.
Dziaduszko geeft een lange en hoge pass. Tălpaciu rent richting de bal. Tălpaciu passt de bal met de wreef. Robles rent richting de bal. Robles draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pavić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maxwell bereikt de bal nog maar net als eerste. Maxwell geeft de bal voor. Canevisio springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Solferino - SCSA Juventude F.C. 1:1

43e minuut.
Storri bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruzzo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Storri is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Duse zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Storri bereikt de bal nog maar net als eerste. Storri haalt uit met een fantastische trap. Nisawi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Solferino - SCSA Juventude F.C. 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Solferino 34%, SCSA Juventude F.C. 66%.
Solferino - SCSA Juventude F.C. 1:2

46e minuut.
Casagrande komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Nikolov onderschept slim de pass. Nikolov geeft een lange en hoge pass. Pavić rent richting de bal. Pavić geeft de bal voor. Casagrande springt en kopt de bal. Łukawski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Ruzzo met een sublieme pass. Maxwell speelt de bal door. Shestakov speelt de bal door. Robles is nu in balbezit. Robles schiet op doel. Łukawski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Casagrande rent richting de bal. Casagrande schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Solferino - SCSA Juventude F.C. 2:2

78e minuut.
Maxwell bereikt de bal nog maar net als eerste. Maxwell passt de bal met de wreef. Shestakov rent richting de bal. Shestakov passt de bal zonder na te denken. Robles is nu in balbezit. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Venditti rent richting de bal. Maxwell onderschept slim de pass. Maxwell probeert naar een medespeler te passen. Robles rent richting de bal. Robles haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Liucvaikis kopt de bal weg. Shestakov rent richting de bal. Tălpaciu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tălpaciu krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Rebeque geeft een hoge lob. Granzotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Maxwell tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Maxwell krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Solferino 36%, SCSA Juventude F.C. 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Solferino - SCSA Juventude F.C. 2:2


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

94e minuut.
Tălpaciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tălpaciu passt de bal zonder na te denken. Maxwell bereikt de bal nog maar net als eerste. Robles rent richting de bal. Robles draait met de bal, schiet en ... Łukawski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

97e minuut.
Pavić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Livieratos komt het veld opgelopen.

100e minuut.
Duse rent richting de bal. Livieratos onderschept slim de pass. Livieratos passt de bal met de wreef. Robles is nu in balbezit. Robles draait met de bal, schiet en ... Łukawski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Solferino 26%, SCSA Juventude F.C. 74%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Solferino - SCSA Juventude F.C. 2:2

107e minuut.
Benaglio kopt de bal weg. Maxwell controleert de bal met de borst. Maxwell probeert naar een medespeler te passen. Robles is nu in balbezit. Robles draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

110e minuut.
Maxwell passt de bal zonder na te denken. Liucvaikis is nu in balbezit. Robles onderschept slim de pass. Robles schiet op doel. Łukawski probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

120e minuut.
Apreotesei passt de bal in één keer door. Maxwell is nu in balbezit. Maxwell passt de bal in één keer door. Casagrande bereikt de bal nog maar net als eerste. Casagrande draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Solferino 26%, SCSA Juventude F.C. 74%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Solferino - SCSA Juventude F.C. 2:2


Geen van beide teams kon scoren in de extra tijd, de wedstrijd zal daarom door penalty`s beslist moeten worden.

Zizi neemt de penalty, wat een uithaal!
---
Robles legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Solferino - SCSA Juventude F.C. 3:2
---
Storri zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans! De bal rolt over de achterlijn.
---
Casagrande legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Łukawski bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Tagli neemt zijn aanloop.
Dat scheelde niet veel! Doeltrap.
---
Shestakov legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
Wat een geweldige kans! De bal rolt over de achterlijn.
---
Duse legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Paal!
---
Maxwell kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Łukawski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
---
Granzotto zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
De bal gaat maar net naast. De bal rolt over de achterlijn.
---