Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gicasoft.it FC REAL PI
vita442 Tactiek Q1-5-SERIE A
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 11
7 Overtredingen 4
3 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 19
61.2 gemiddelde waardering 55.3
uitmuntend Schieten zeer goed
zeer goed Passen solide
zeer goed Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Rañileufu kopt de bal weg. Cerbone speelt de bal door. Klungelig pakt Camogliano de bal. Rañileufu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rañileufu draait met de bal, schiet en ... Rico probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Cerbone is nu in balbezit. Cerbone passt de bal zonder na te denken. Chilingaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiaoli verovert de bal door een tackle van achteren. Xiaoli schiet op doel. Balányi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Danihelka is nu in balbezit. Tonella probeert naar een medespeler te passen. Rañileufu rent richting de bal. Rañileufu schiet op doel. Rico werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
gicasoft.it - FC REAL PI 1:0

35e minuut.
Anemodouras kopt de bal weg. Ezrain Shamsuddin bereikt de bal nog maar net als eerste. Rañileufu begaat een overtreding. Rañileufu krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Nyrhilä bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyrhilä geeft een lange en hoge pass. Buchla speelt de bal door. Xiaoli rent richting de bal. Xiaoli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Anemodouras speelt de bal door. Tagli is nu in balbezit. Tagli passt de bal met de wreef. Rañileufu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rañileufu haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gicasoft.it 51%, FC REAL PI 49%.
gicasoft.it - FC REAL PI 1:0

46e minuut.
Xiaoli heeft problemen om de bal te vangen. Rañileufu begaat een overtreding. Xiaoli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Subev zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Camal rent richting de bal. Biavaschi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Biavaschi krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Laulala geeft een hoge lob. Biavaschi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Buchla. Buchla krijgt een gele kaart. Biavaschi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vehkalammi komt het veld opgelopen. Rodríguez Harana komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Ezrain Shamsuddin geeft de bal voor. Camal rent richting de bal. Vehkalammi rent richting de bal. Vehkalammi draait met de bal, schiet en ... Balányi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
gicasoft.it - FC REAL PI 1:1

56e minuut.
Krępacz met een sublieme pass. Daar is Rañileufu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vehkalammi begaat een overtreding. Vehkalammi krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Lipara met de inworp. Anemodouras bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Danihelka zijn tegenspeler op de grond. Danihelka krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Daar is Camal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ujdur speelt de bal door. Rañileufu is nu in balbezit. Danihelka onderschept slim de pass. Danihelka geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Lipara verovert de bal door een tackle van achteren. Danihelka verovert de bal door een tackle van achteren. Danihelka met een sublieme pass. Vehkalammi rent richting de bal. Vehkalammi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tonella bereikt de bal nog maar net als eerste. Vehkalammi verovert de bal door een tackle van achteren. Vehkalammi draait met de bal, schiet en ... Balányi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gicasoft.it - FC REAL PI 1:2

77e minuut.
Krępacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Subev rent richting de bal. Subev geeft de bal voor. Krępacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Krępacz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Danihelka geeft een lange en hoge pass. Xiaoli kopt de bal weg. Buchla met een sublieme pass. Camal is nu in balbezit. Camal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Klungelig pakt Anemodouras de bal. Anemodouras probeert naar een medespeler te passen. Rañileufu is nu in balbezit. Rañileufu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
gicasoft.it - FC REAL PI 2:2

87e minuut.
Laulala geeft een lange en hoge pass. Inworp. Anemodouras zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rañileufu is nu in balbezit. Rañileufu schiet op doel. Rico verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gicasoft.it 40%, FC REAL PI 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
gicasoft.it - FC REAL PI 2:2


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

94e minuut.
Nyrhilä geeft een hoge lob. Chilingaryan kopt de bal weg. Danihelka geeft een lange en hoge pass. Vehkalammi is nu in balbezit. Vehkalammi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

99e minuut.
Chilingaryan onderschept slim de pass. Chilingaryan geeft een hoge lob. Cerasa kopt de bal weg. Rañileufu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rañileufu schiet op doel. Rico kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Krępacz is nu in balbezit. Krępacz haalt uit met een fantastische trap. Rico verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Rañileufu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rañileufu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gicasoft.it - FC REAL PI 3:2

103e minuut.
Ezrain Shamsuddin rent richting de bal. Ezrain Shamsuddin passt de bal in één keer door. Buchla is nu in balbezit. Buchla geeft de bal voor. Vehkalammi springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gicasoft.it 42%, FC REAL PI 58%.
gicasoft.it - FC REAL PI 3:2

114e minuut.
Rodríguez Harana probeert naar een medespeler te passen. Laulala speelt de bal door. Krępacz rent richting de bal. Rodríguez Harana onderschept slim de pass. Rañileufu rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

116e minuut.
Chilingaryan is nu in balbezit. Chilingaryan geeft een hoge lob. Laulala geeft een lange en hoge pass. Xiaoli rent richting de bal. Xiaoli haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

120e minuut.
Tonella geeft een lange en hoge pass. Buchla heeft problemen om de bal te vangen. Tonella begaat een overtreding. Tonella krijgt een gele kaart. Buchla raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Buchla kan niet meer verder spelen. Tonella probeert naar een medespeler te passen. Fregosi komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gicasoft.it 62%, FC REAL PI 38%.
gicasoft.it - FC REAL PI 3:2