Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MKS Ołów Ryn Asiory
VeB Tactiek td1c
54% Balbezit 46%
34% Spel op eigen helft 66%
17 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
52.2 gemiddelde waardering 42.8
very good Schieten weak
good Passen solid
very good Verdedigen good


8e minuut.
Kożusznik onderschept slim de pass. Kożusznik probeert naar een medespeler te passen. Osial is nu in balbezit. Osial haalt uit met een fantastische trap. Bernat probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jarczyk met een sublieme pass. Mai Hùng kopt de bal weg. Cudicini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cudicini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Gołembiowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Røyset onderschept slim de pass. Tomasik rent richting de bal. Tomasik geeft de bal voor. Caniggia springt en kopt de bal. Jarczyk bokst de bal weg. Cudicini bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Ołów Ryn - Asiory 1:0

30e minuut.
Wierzbicki probeert naar een medespeler te passen. Aguirre rent richting de bal. Aguirre met een sublieme pass. Kożusznik is nu in balbezit. Kożusznik geeft de bal voor. Jarczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Osial rent richting de bal. Caniggia rent richting de bal. Osial bereikt de bal nog maar net als eerste. Caniggia rent richting de bal. Caniggia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Aguirre probeert naar een medespeler te passen. Osial rent richting de bal. Osial geeft een hoge lob. Cudicini rent richting de bal. Cudicini haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Osial met een sublieme pass. Czub rent richting de bal. Caniggia onderschept slim de pass. Cudicini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cudicini schiet op doel. Jarczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Ołów Ryn - Asiory 2:0

39e minuut.
Caniggia bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguirre geeft een hoge lob. Cudicini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cudicini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Ołów Ryn 29%, Asiory 71%.
MKS Ołów Ryn - Asiory 2:0

46e minuut.
Stoparek passt de bal zonder na te denken. Daar is Wierzbicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roczniak rent richting de bal. Caniggia is nu in balbezit. Caniggia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Jarczyk met een harde bal richting middenveld. Kożusznik kopt de bal weg. Klungelig pakt Caniggia de bal. Caniggia draait met de bal, schiet en ... Jarczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Osial met een sublieme pass. Cudicini is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Czub. Czub krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Niżnik onderschept slim de pass. Niżnik passt de bal in één keer door. Stoparek rent richting de bal. Stoparek schiet op doel. Butrym werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tomasik met een snelle inworp. Cudicini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cudicini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Ołów Ryn - Asiory 3:0

74e minuut.
Fafik speelt de bal door. Røyset bereikt de bal nog maar net als eerste. Røyset geeft een hoge lob. Cudicini is nu in balbezit. Cudicini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Osial is nu in balbezit. Osial passt de bal met de wreef. Caniggia rent richting de bal. Cudicini is nu in balbezit. Cudicini draait met de bal, schiet en ... Jarczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Caniggia rent richting de bal. Caniggia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Ołów Ryn - Asiory 4:0

77e minuut.
Kożusznik passt de bal zonder na te denken. Osial is nu in balbezit. Osial met een sublieme pass. Cudicini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cudicini schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Caniggia probeert de bal aan de voet te houden. Salach controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Røyset neemt vlug de vrije trap. Cudicini rent richting de bal. Cudicini haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Ołów Ryn 40%, Asiory 60%.
MKS Ołów Ryn - Asiory 4:0