Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zenit Chmielnik Tablet Team
Zenit Tactiek nowa
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
14 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
65.8 gemiddelde waardering 61.4
formidable Schieten excellent
excellent Passen very good
formidable Verdedigen excellent


6e minuut.
Gonzalo passt de bal in één keer door. Jończy bereikt de bal nog maar net als eerste. Petsakis verovert de bal door een tackle van achteren. Diegs rent richting de bal. Diegs haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Sanidas speelt de bal door. Pinot speelt de bal door. Doncu rent richting de bal. Wolters onderschept slim de pass. Wolters draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Basor geeft een hoge lob. Diegs kopt de bal weg. Brkić speelt de bal door. Wolters rent richting de bal. Wolters haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Gonzalo is nu in balbezit. Vinent probeert naar een medespeler te passen. Brkić kopt de bal weg. Wolters is nu in balbezit. Wolters draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zenit Chmielnik - Tablet Team 1:0

19e minuut.
Vinent trapt de bal weg. Brkić rent richting de bal. Esati schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Esati krijgt een gele kaart. Brkić moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Brkić kan niet meer verder spelen. Esati met een sublieme pass. Chilo komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Jończy maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Wolters kopt de bal weg. Klungelig pakt Basor de bal. Pashanov onderschept slim de pass. Pashanov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Diegs schiet op doel. Vinent probeert naar een medespeler te passen. Chilo kopt de bal weg. Wolters rent richting de bal. Wolters draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Goglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Goglio geeft een lange en hoge pass. Basor is nu in balbezit. Pashanov onderschept slim de pass. Pashanov schiet op doel. Bueno kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zenit Chmielnik 42%, Tablet Team 58%.
Zenit Chmielnik - Tablet Team 1:0

50e minuut.
Chilo geeft de bal voor. Pashanov kopt de bal weg. Klungelig pakt Lazo de bal. Wolters bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolters schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bueno verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Pinot passt de bal zonder na te denken. Goglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Goglio passt de bal met de wreef. Pashanov is nu in balbezit. Pashanov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Lazo geeft de bal voor. Chilo speelt de bal door. Goglio probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Wolters de bal. Wolters schiet op doel. Bueno kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Wolters met een sublieme pass. Goglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Goglio passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Pashanov de bal. Pashanov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Sanidas is nu in balbezit. Sanidas geeft een hoge lob. Diegs rent richting de bal. Petsakis is nu in balbezit. Petsakis geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Bueno met een sublieme pass. Goglio kopt de bal weg. Daar is Lazo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wolters verovert de bal door een tackle van achteren. Wolters schiet op doel. Bueno verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zenit Chmielnik 36%, Tablet Team 64%.
Zenit Chmielnik - Tablet Team 1:0