Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Viva la JUVE Akademia Lucka
meczowa Tactiek Na baraż
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 6
58.7 gemiddelde waardering 63.1
very good Schieten excellent
very good Passen formidable
excellent Verdedigen formidable


6e minuut.
Oprea schiet op doel. Stalmach probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kežman geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bergström springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Viva la JUVE - Akademia Lucka 1:0

8e minuut.
Lucero geeft de bal voor. Tomečak rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wlazłowski. Wlazłowski krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Tomečak speelt de bal door. de Bruyn heeft problemen om de bal te vangen. de Bruyn probeert naar een medespeler te passen. Gąsiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąsiewski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lorian met een snelle inworp. Magiun rent richting de bal. Magiun geeft een hoge lob. Pasieka maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Viva la JUVE - Akademia Lucka 1:1

24e minuut.
Pasieka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasieka geeft de bal voor. Gąsiewski rent richting de bal. Gąsiewski draait met de bal, schiet en ... Gawinecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viva la JUVE - Akademia Lucka 1:2

32e minuut.
Ferraris speelt de bal door. Kežman bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprea rent richting de bal. Bergström is nu in balbezit. Bergström schiet op doel. Díaz Martínez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viva la JUVE 59%, Akademia Lucka 41%.
Viva la JUVE - Akademia Lucka 1:2

62e minuut.
Klungelig pakt Bergström de bal. Majić geeft een hoge lob. Gąsiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąsiewski haalt uit met een fantastische trap. Gawinecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viva la JUVE - Akademia Lucka 1:3

77e minuut.
Kežman met een sublieme pass. Paliło bereikt de bal nog maar net als eerste. Paliło passt de bal met de wreef. Bergström is nu in balbezit. Bergström draait met de bal, schiet en ... Díaz Martínez bokst de bal weg.

89e minuut.
Magiun passt de bal zonder na te denken. Gąsiewski rent richting de bal. Gąsiewski haalt uit met een fantastische trap. Barbarski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viva la JUVE 48%, Akademia Lucka 52%.
Viva la JUVE - Akademia Lucka 1:3