Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rakow Cz-wa K.S. Pogoń Łapy
wtepna Tactiek 123
44% Balbezit 56%
72% Spel op eigen helft 28%
6 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
56.1 gemiddelde waardering 63.3
excellent Schieten very good
very good Passen very good
very good Verdedigen outstanding


19e minuut.
Bejan is nu in balbezit. Bejan geeft een lange en hoge pass. Michaud kan de bal niet met de borst controleren. Michaud haalt uit met een fantastische trap. Waldvogel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rakow Cz-wa - K.S. Pogoń Łapy 0:1

25e minuut.
Kövecses rent richting de bal. Pałkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Terňa probeert naar een medespeler te passen. Ruciński is nu in balbezit. Ruciński schiet op doel. Rosim-Annus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Kargıcı maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Mordt kopt de bal weg. Boura rent richting de bal. van Schoonhoven verovert de bal door een tackle van achteren. van Schoonhoven schiet op doel. Waldvogel bokst de bal weg.

45e minuut.
Skrzek bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrzek geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Salković de bal. Felsztyński is nu in balbezit. Felsztyński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rakow Cz-wa 69%, K.S. Pogoń Łapy 31%.
Rakow Cz-wa - K.S. Pogoń Łapy 0:1

65e minuut.
Kövecses rent richting de bal. Kövecses passt de bal zonder na te denken. Mordt heeft problemen om de bal te vangen. Mordt geeft een lange en hoge pass. Wąsik springt en kopt de bal. Rosim-Annus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kövecses is nu in balbezit. Kövecses schiet op doel. Paal! Rosim-Annus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kövecses bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzlak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kövecses is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ingermann komt het veld opgelopen. Sanabria komt het veld opgelopen. Kargıcı raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Matallana komt het veld opgelopen. Komosa komt het veld opgelopen. Szakos komt het veld opgelopen. Jošić komt het veld opgelopen. Szakál komt het veld opgelopen. Depta komt het veld opgelopen. Ruciński neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Komosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Komosa passt de bal met de wreef. Ingermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingermann geeft de bal voor. Michaud springt en kopt de bal. Waldvogel bokst de bal weg.

74e minuut.
Komosa met een sublieme pass. van Schoonhoven bereikt de bal nog maar net als eerste. van Schoonhoven met een sublieme pass. Michaud is nu in balbezit. Michaud draait met de bal, schiet en ... Waldvogel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Komosa passt de bal zonder na te denken. Ingermann is nu in balbezit. Ingermann passt de bal zonder na te denken. Michaud is nu in balbezit. Michaud haalt uit met een fantastische trap. Waldvogel bokst de bal weg. Sanabria is nu in balbezit. Sanabria schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Boura onderschept slim de pass. van Schoonhoven geeft de bal voor. Boura probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Komosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Komosa passt de bal met de wreef. Sanabria is nu in balbezit. Sanabria draait met de bal, schiet en ... Waldvogel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rakow Cz-wa - K.S. Pogoń Łapy 0:2

87e minuut.
Ingermann passt de bal zonder na te denken. Sanabria rent richting de bal. Terňa legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sanabria is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Michaud zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Waldvogel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

89e minuut.
Ingermann kopt de bal weg. Klungelig pakt Komosa de bal. Salković probeert naar een medespeler te passen. Ruciński is nu in balbezit. Ruciński schiet op doel. Rosim-Annus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rakow Cz-wa 74%, K.S. Pogoń Łapy 26%.
Rakow Cz-wa - K.S. Pogoń Łapy 0:2