Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
P.K.S TranSport Gdynia 2009 PINK FLOYD & YES
Fofana Tactiek extra
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
3 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
51.5 gemiddelde waardering 55.4
good Schieten very good
good Passen very good
very good Verdedigen formidable


7e minuut.
Rööp bereikt de bal nog maar net als eerste. Rööp geeft een hoge lob. Naporowski kopt de bal weg. Deaconescu is nu in balbezit. Deaconescu schiet op doel. Neagu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Rousse maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Szary bereikt de bal nog maar net als eerste. Szary geeft een lange en hoge pass. Ibišević is nu in balbezit. Ibišević geeft een hoge lob. Neagu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Daar is Rousse, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rousse probeert naar een medespeler te passen. Munhoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Deaconescu is nu in balbezit. Deaconescu draait met de bal, schiet en ... Neagu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: P.K.S TranSport Gdynia 2009 63%, PINK FLOYD & YES 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
P.K.S TranSport Gdynia 2009 - PINK FLOYD & YES 0:0

47e minuut.
Na een snelle pass probeert Noelsson de bal onder controle te krijgen. Retig geeft de bal voor. Tomšić rent richting de bal. Tomšić schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Costa geeft een hoge lob. Noelsson rent richting de bal. Tarcza tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tarcza krijgt een gele kaart. Noelsson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Retig wilt de vrije trap nemen. Gardović werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

65e minuut.
Neagu probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Ibišević zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Naporowski is nu in balbezit. Naporowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Noelsson is nu in balbezit. Noelsson geeft een hoge lob. Tomšić rent richting de bal. Tomšić schiet op doel. Gardović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
P.K.S TranSport Gdynia 2009 - PINK FLOYD & YES 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: P.K.S TranSport Gdynia 2009 54%, PINK FLOYD & YES 46%.
P.K.S TranSport Gdynia 2009 - PINK FLOYD & YES 1:0