Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ks Stoczniowiec kabaret 2
max1 Tactiek A
48% Balbezit 52%
73% Spel op eigen helft 27%
4 Doelpogingen 23
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
57.5 gemiddelde waardering 66
very good Schieten outstanding
very good Passen formidable
very good Verdedigen very good


4e minuut.
Inworp. Sierakowski met de inworp. Kordana bereikt de bal nog maar net als eerste. Kordana geeft een lange en hoge pass. Raifi krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

8e minuut.
Masternak kopt de bal weg. Giggs rent richting de bal. Covei maakt een afschuwelijke overtreding. Covei krijgt een gele kaart. Giggs raakt geblesseerd tijdens het duel. Masternak zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Raifi maakt een snoekduik en kopt de bal. Küçüker werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Covei probeert naar een medespeler te passen. Hammer rent richting de bal. Frunzyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Frunzyan krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Ivaşcu met een sublieme pass. Kordana heeft problemen om de bal te vangen. Kordana probeert naar een medespeler te passen. Giggs rent richting de bal. Giggs draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Küçüker bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

15e minuut.
Raifi rent richting de bal. Evstropov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Raifi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Evstropov met een sublieme pass. Giggs legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Küçüker verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Kordana is nu in balbezit. Kordana passt de bal in één keer door. Giggs bereikt de bal nog maar net als eerste. Giggs draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Stoczniowiec - kabaret 2 0:1

24e minuut.
Ivaşcu probeert naar een medespeler te passen. Pimiento rent richting de bal. Pimiento probeert naar een medespeler te passen. Raifi rent richting de bal. Raifi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Covei rent richting de bal. Covei passt de bal zonder na te denken. Prencipe heeft problemen om de bal te vangen. Raifi rent richting de bal. Raifi draait met de bal, schiet en ... Küçüker bokst de bal weg.

27e minuut.
Masternak probeert naar een medespeler te passen. Kordana is nu in balbezit. Kordana met een sublieme pass. Giggs is nu in balbezit. Giggs haalt uit met een fantastische trap. Küçüker verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Suárez geeft een lange en hoge pass. Wojna kopt de bal weg. Ivaşcu probeert naar een medespeler te passen. Raifi rent richting de bal. Raifi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Pimiento verovert de bal door een tackle van achteren. Pimiento met een sublieme pass. Raifi bereikt de bal nog maar net als eerste. Raifi haalt uit met een fantastische trap. Küçüker werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Stoczniowiec - kabaret 2 0:2

44e minuut.
Kordana speelt de bal door. Suárez rent richting de bal. Giggs onderschept slim de pass. Giggs haalt uit met een fantastische trap. Küçüker maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Stoczniowiec - kabaret 2 0:3

45e minuut.
Grudziński komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ks Stoczniowiec 73%, kabaret 2 27%.
Ks Stoczniowiec - kabaret 2 0:3

46e minuut.
Giggs rent richting de bal. Masternak rent richting de bal. Masternak passt de bal zonder na te denken. Giggs rent richting de bal. Giggs schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Pina heeft problemen om de bal te vangen. Racusa is nu in balbezit. Hammer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hammer krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Masternak probeert naar een medespeler te passen. Pimiento is nu in balbezit. Pimiento passt de bal zonder na te denken. Raifi is nu in balbezit. Raifi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Frunzyan passt de bal met de wreef. Fiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiss passt de bal in één keer door. Raifi is nu in balbezit. Raifi draait met de bal, schiet en ... Paal!

62e minuut.
Wojna speelt de bal door. Pina is nu in balbezit. Ivaşcu verovert de bal door een tackle van achteren. Ivaşcu geeft een hoge lob. Giggs springt en kopt de bal. Grudziński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Evstropov rent richting de bal. Evstropov geeft de bal voor. Inworp. Fiss met een snelle inworp. Pimiento geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Raifi bereikt de bal nog maar net als eerste. Raifi probeert naar een medespeler te passen. Fiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiss geeft de bal voor. Giggs maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Stoczniowiec - kabaret 2 0:4

77e minuut.
Fiss verovert de bal door een tackle van achteren. Fiss passt de bal zonder na te denken. Raifi bereikt de bal nog maar net als eerste. Raifi schiet op doel. Grudziński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Stoczniowiec - kabaret 2 0:5

81e minuut.
Frunzyan speelt de bal door. Fiss rent richting de bal. Fiss passt de bal zonder na te denken. Raifi rent richting de bal. Raifi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Giggs is nu in balbezit. Giggs draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Stoczniowiec - kabaret 2 0:6

83e minuut.
Wojna met de inworp. Covei bereikt de bal nog maar net als eerste. Covei geeft een lange en hoge pass. Hammer krijgt zijn hoofd ertegen. Şaner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Raifi is nu in balbezit. Pimiento rent richting de bal. Pimiento geeft een lange en hoge pass. Giggs bereikt de bal nog maar net als eerste. Giggs schiet op doel. Grudziński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Frunzyan passt de bal in één keer door. Fiss probeert naar een medespeler te passen. Kordana probeert naar een medespeler te passen. Giggs bereikt de bal nog maar net als eerste. Giggs draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ks Stoczniowiec 73%, kabaret 2 27%.
Ks Stoczniowiec - kabaret 2 0:6