Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Natrekowie FC Artas
CSZ Tactiek fiu fiu
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 22
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 3
48.7 gemiddelde waardering 64.5
solid Schieten formidable
good Passen very good
solid Verdedigen excellent


1e minuut.
Sambor is nu in balbezit. Sambor geeft een hoge lob. Aravena bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniarek onderschept slim de pass. Leśniarek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Sudrawski passt de bal met de wreef. Kukurinkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukurinkov probeert naar een medespeler te passen. Magnífico bereikt de bal nog maar net als eerste. Magnífico haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Koutouzos is nu in balbezit. Koutouzos passt de bal in één keer door. Kukurinkov met een sublieme pass. Magnífico bereikt de bal nog maar net als eerste. Magnífico haalt uit met een fantastische trap. Bešťák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Fatalski geeft de bal voor. Inworp. Sambor zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Magnífico is nu in balbezit. Magnífico haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tomecki trapt de bal weg van het doel. Truchanowski geeft een hoge lob. Magnífico rent richting de bal. Bešťák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Magnífico is nu in balbezit. Magnífico haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Natrekowie - FC Artas 0:1

12e minuut.
Sudrawski is nu in balbezit. Sudrawski passt de bal zonder na te denken. Tomecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniarek onderschept slim de pass. Leśniarek draait met de bal, schiet en ... Bešťák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Truchanowski geeft een hoge lob. Bešťák speelt de bal door. Truchanowski kopt de bal weg. Leśniarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniarek draait met de bal, schiet en ... Bešťák bokst de bal weg.

23e minuut.
Kukurinkov probeert naar een medespeler te passen. Magnífico bereikt de bal nog maar net als eerste. Magnífico passt de bal zonder na te denken. Leśniarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniarek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Sambor rent richting de bal. Sambor geeft een hoge lob. Prelević bereikt de bal nog maar net als eerste. Prelević geeft een lange en hoge pass. Kosiek springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Aravena geeft de bal voor. Inworp. Truchanowski met een snelle inworp. Koutouzos geeft een hoge lob. Magnífico maakt een snoekduik en kopt de bal. Bešťák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Koutouzos bereikt de bal nog maar net als eerste. Koutouzos passt de bal in één keer door. Kukurinkov speelt de bal door. Daar is Magnífico, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Magnífico draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Prelević speelt de bal door. Karavokiris bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Koutouzos zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Koutouzos naar de kleedkamers voor een vroege douche. Karavokiris moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Karavokiris kan niet meer verder spelen. de Navas komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Butulan kopt de bal weg. Prelević bereikt de bal nog maar net als eerste. Prelević passt de bal in één keer door. Kosiek rent richting de bal. Kosiek draait met de bal, schiet en ... Jachymiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Natrekowie 64%, FC Artas 36%.
Natrekowie - FC Artas 0:1

60e minuut.
Aravena geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sambor zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kukurinkov geeft de bal voor. Leśniarek maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Tomecki geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kordiaczyński met een snelle inworp. Leśniarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniarek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Kosiek passt de bal in één keer door. Nádasdy rent richting de bal. Nádasdy speelt de bal door. Kosiek is nu in balbezit. Kosiek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Tomecki geeft een lange en hoge pass. Inworp. Truchanowski met een snelle inworp. Leśniarek rent richting de bal. Leśniarek draait met de bal, schiet en ... Bešťák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Butulan heeft problemen om de bal te vangen. Magnífico bereikt de bal nog maar net als eerste. Magnífico haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Natrekowie - FC Artas 0:2

77e minuut.
Płatosz rent richting de bal. Anelka verovert de bal door een tackle van achteren. Fein speelt de bal door. de Navas is nu in balbezit. de Navas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Butulan geeft de bal voor. Kosiek controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Łeptuch neemt vlug de vrije trap. Leśniarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniarek draait met de bal, schiet en ... Bešťák bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Natrekowie 59%, FC Artas 41%.
Natrekowie - FC Artas 0:2