Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:33
  • Bekerwedstrijd: Puchar Polski
  • Stadion: RAF ARENA
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 34000
MILWALL We Are History
mil Tactiek rw
51% Balbezit 49%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.8 gemiddelde waardering 58.9
solide Schieten uitstekend
formidabel Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Ott probeert naar een medespeler te passen. Raczkowski speelt de bal door. Deveen is nu in balbezit. Deveen geeft een hoge lob. Duin springt en kopt de bal. Kalus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Zunge geeft een lange en hoge pass. Daar is Ott, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ott geeft de bal voor. Duin bereikt de bal nog maar net als eerste. Duin draait met de bal, schiet en ... Kalus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Deveen geeft de bal voor. Duin is nu in balbezit. Zunge legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Duin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Duin kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
MILWALL - We Are History 0:1

36e minuut.
Ott verovert de bal door een tackle van achteren. Ott speelt de bal door. Deveen is nu in balbezit. Deveen geeft de bal voor. Duin krijgt zijn hoofd ertegen. Kalus bokst de bal weg.

39e minuut.
Ott passt de bal met de wreef. Deveen heeft problemen om de bal te vangen. Deveen met een sublieme pass. Duin is nu in balbezit. Duin schiet op doel. Kalus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Deveen geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Duin maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MILWALL - We Are History 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MILWALL 69%, We Are History 31%.
MILWALL - We Are History 0:2

49e minuut.
de Maior heeft problemen om de bal te vangen. de Maior geeft een lange en hoge pass. Duin rent richting de bal. Duin draait met de bal, schiet en ... Kalus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Klungelig pakt Deveen de bal. Deveen passt de bal zonder na te denken. Zunge is nu in balbezit. Duin verovert de bal door een tackle van achteren. Duin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Öztek speelt de bal door. de Maior bereikt de bal nog maar net als eerste. de Maior passt de bal zonder na te denken. Duin heeft problemen om de bal te vangen. Duin draait met de bal, schiet en ... Kalus bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Klungelig pakt Duin de bal. Duin passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Deveen de bal. Deveen geeft de bal voor. Duin springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Ott speelt de bal door. Deveen rent richting de bal. Deveen geeft de bal voor. Duin rent richting de bal. Duin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Ocieczek passt de bal in één keer door. Jourdan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jourdan geeft een lange en hoge pass. Sulikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulikowski haalt uit met een fantastische trap. Kalac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Ott met een sublieme pass. Deveen is nu in balbezit. Deveen geeft een lange en hoge pass. Duin springt en kopt de bal. Kalus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MILWALL - We Are History 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MILWALL 53%, We Are History 47%.
MILWALL - We Are History 0:3