Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WKS Celiny Furia Kołobrzeg
Wojtas Tactiek o_v2L
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
16 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
67.4 gemiddelde waardering 56.7
formidabel Schieten solide
uitmuntend Passen zeer goed
formidabel Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Jansen bereikt de bal nog maar net als eerste. Moś rent richting de bal. Grønli begaat een overtreding. Grønli krijgt een gele kaart. Moś is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lucian zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Moś springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Dick verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Grønli zal de hoekschop nemen. Dick springt en kopt de bal. Antall probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Celiny - Furia Kołobrzeg 1:0

5e minuut.
Grønli kopt de bal weg. Ross heeft problemen om de bal te vangen. Martin bereikt de bal nog maar net als eerste. Dick is nu in balbezit. Dick schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Hunya probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kot met een sublieme pass. Martin rent richting de bal. Martin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Celiny - Furia Kołobrzeg 2:0

25e minuut.
Lucian passt de bal in één keer door. Daar is Prnjat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prnjat passt de bal in één keer door. Moś bereikt de bal nog maar net als eerste. Moś haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Nadolsky geeft een hoge lob. Prnjat rent richting de bal. Jansen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jansen krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Dick heeft problemen om de bal te vangen. Lucian speelt de bal door. Prnjat bereikt de bal nog maar net als eerste. Prnjat geeft een lange en hoge pass. Szóstakowski krijgt zijn hoofd ertegen. Jingyu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Macdonald rent richting de bal. Macdonald geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jóźwiak met een snelle inworp. Lucian geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Grønli is nu in balbezit. Grønli passt de bal zonder na te denken. Dick rent richting de bal. Dick draait met de bal, schiet en ... Antall probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Celiny - Furia Kołobrzeg 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS Celiny 35%, Furia Kołobrzeg 65%.
WKS Celiny - Furia Kołobrzeg 3:0

56e minuut.
Pośpiech onderschept slim de pass. Inworp. Grønli met een snelle inworp. Hunya bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunya geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Antall trapt de bal weg van het doel. Hunya kopt de bal weg. Kot is nu in balbezit. Kot geeft een lange en hoge pass. Martin springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Prnjat met de inworp. Lucian probeert naar een medespeler te passen. Prnjat bereikt de bal nog maar net als eerste. Prnjat geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Dick bereikt de bal nog maar net als eerste. Dick geeft de bal voor. Daar is Feuerbach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martin rent richting de bal. Martin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Antall trapt de bal weg. Hunya kopt de bal weg. Martin heeft problemen om de bal te vangen. Martin draait met de bal, schiet en ... Antall probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Paneque met een sublieme pass. Kot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kot speelt de bal door. Martin bereikt de bal nog maar net als eerste. Martin schiet op doel. Antall bokst de bal weg. Dick bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Grønli geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dick krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS Celiny 41%, Furia Kołobrzeg 59%.
WKS Celiny - Furia Kołobrzeg 3:0