Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Evil`s FC Uroboros Siedlce
5-3-2 ITA 2 Tactiek mad
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
26 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
14 Buitenspel 3
59.4 gemiddelde waardering 50.3
formidable Schieten adequate
solid Passen good
formidable Verdedigen solid


12e minuut.
Nagelmüller is nu in balbezit. Nagelmüller geeft een hoge lob. Daar is Rydol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruivo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruivo schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Bodnár rent richting de bal. Bodnár geeft een hoge lob. Inworp. Patalas met een snelle inworp. Okrzewski geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Kokologiannakis rent richting de bal. Kokologiannakis geeft een hoge lob. Daar is Figares, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruivo verovert de bal door een tackle van achteren. Ruivo haalt uit met een fantastische trap. Goussey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Bodnár heeft problemen om de bal te vangen. Bodnár geeft de bal voor. Ruivo bereikt de bal nog maar net als eerste. Murawa rent richting de bal. Murawa haalt uit met een fantastische trap. Goussey kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Sznaucer geeft een lange en hoge pass. Okrzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Okrzewski passt de bal zonder na te denken. Pniewski is nu in balbezit. Pniewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Przewoźniak probeert naar een medespeler te passen. Wnuk kopt de bal weg. Corrias geeft een lange en hoge pass. Ruivo is nu in balbezit. Ruivo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Reinoso onderschept slim de pass. Reinoso geeft een lange en hoge pass. Nagelmüller rent richting de bal. Nagelmüller geeft de bal voor. Murawa maakt een snoekduik en kopt de bal. Goussey bokst de bal weg. Ruivo is nu in balbezit. Ruivo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Klungelig pakt Zab de bal. Zab speelt de bal door. Nagelmüller is nu in balbezit. Nagelmüller geeft een hoge lob. Murawa springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Evil`s 48%, FC Uroboros Siedlce 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
The Evil`s - FC Uroboros Siedlce 0:0

46e minuut.
Łukaszewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Łukaszewicz passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Sznaucer de bal. Ruivo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruivo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

48e minuut.
Corrias geeft een lange en hoge pass. Badalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Badalo geeft een lange en hoge pass. Murawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Murawa draait met de bal, schiet en ... Goussey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Nagelmüller speelt de bal door. Ruivo bereikt de bal nog maar net als eerste. Figares legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ruivo raakt geblesseerd tijdens het duel. Ruivo legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Goussey bokst de bal weg.

56e minuut.
Ruivo probeert de bal aan de voet te houden. Wnuk met een sublieme pass. Sznaucer heeft problemen om de bal te vangen. Ruivo is nu in balbezit. Ruivo schiet op doel. Goussey verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Inworp. Misiek komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Sznaucer geeft een lange en hoge pass. Nagelmüller is nu in balbezit. Nagelmüller geeft een lange en hoge pass. Ruivo is nu in balbezit. Ruivo haalt uit met een fantastische trap. Goussey bokst de bal weg.

82e minuut.
Ruivo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruivo passt de bal met de wreef. Nagelmüller met een sublieme pass. Ruivo rent richting de bal. Ruivo haalt uit met een fantastische trap. Goussey bokst de bal weg.

86e minuut.
Reinoso probeert naar een medespeler te passen. Daar is Corrias, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Corrias met een sublieme pass. Ruivo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruivo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Corrias geeft een hoge lob. Wnuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruivo onderschept slim de pass. Murawa rent richting de bal. Murawa haalt uit met een fantastische trap. Goussey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Evil`s 44%, FC Uroboros Siedlce 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
The Evil`s - FC Uroboros Siedlce 0:0


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

91e minuut.
Ruivo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruivo geeft een lange en hoge pass. Murawa rent richting de bal. Murawa schiet op doel. Goussey probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

97e minuut.
Wnuk neemt vlug de vrije trap. Pniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokologiannakis schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kokologiannakis krijgt een gele kaart.

102e minuut.
Okrzewski is nu in balbezit. Okrzewski met een sublieme pass. Pniewski rent richting de bal. Pniewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Evil`s - FC Uroboros Siedlce 0:1

104e minuut.
Ruivo bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagelmüller rent richting de bal. Nagelmüller geeft een lange en hoge pass. Murawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Murawa haalt uit met een fantastische trap. Goussey verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Evil`s 48%, FC Uroboros Siedlce 52%.
The Evil`s - FC Uroboros Siedlce 0:1

109e minuut.
Reinoso rent richting de bal. Reinoso geeft een lange en hoge pass. Murawa rent richting de bal. Murawa draait met de bal, schiet en ... Goussey werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

112e minuut.
Murawa draait met de bal, schiet en ... Figares probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Zab neemt de hoekschop. Ruivo maakt een snoekduik en kopt de bal. Goussey kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Murawa is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
The Evil`s - FC Uroboros Siedlce 1:1

116e minuut.
Daar is Nagelmüller, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nagelmüller passt de bal zonder na te denken. Ruivo is nu in balbezit. Murawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Murawa haalt uit met een fantastische trap. Goussey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

118e minuut.
Zab geeft de bal voor. Ruivo is nu in balbezit. Murawa rent richting de bal. Murawa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Evil`s 32%, FC Uroboros Siedlce 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
The Evil`s - FC Uroboros Siedlce 1:1


Geen van beide teams kon scoren in de extra tijd, de wedstrijd zal daarom door penalty`s beslist moeten worden.

Łukaszewicz neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat.
---
Ruivo legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
The Evil`s - FC Uroboros Siedlce 2:1
---
Pniewski legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Przewoźniak bokst de bal weg.
---
Murawa legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
The Evil`s - FC Uroboros Siedlce 3:1
---
Patalas zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Przewoźniak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Evil`s - FC Uroboros Siedlce 3:2
---
Nagelmüller legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Goussey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
---
Okrzewski neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
Dat scheelde niet veel! De bal rolt over de achterlijn.
---
Zab legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Goussey kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
---
Tabor neemt de penalty, wat een uithaal! Przewoźniak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
The Evil`s - FC Uroboros Siedlce 3:3
---
Corrias zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
De bal gaat maar net naast. De bal rolt over de achterlijn.
---
Sznaucer legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
---
Kokologiannakis neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
The Evil`s - FC Uroboros Siedlce 4:3
---