Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dziś Was Zjemy KKS Kalisz
śmieszna Tactiek 2liga
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 25
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
60.5 gemiddelde waardering 62.7
outstanding Schieten outstanding
very good Passen very good
formidable Verdedigen excellent


2e minuut.
Bağ onderschept slim de pass. Bağ geeft de bal voor. Fonseca rent richting de bal. Fonseca geeft de bal voor. Panousopoulos maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Bućko kopt de bal weg. Fonseca bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielgus met een sublieme pass. Panousopoulos is nu in balbezit. Panousopoulos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Fonseca bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Fonseca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fonseca met een sublieme pass. Wielgus rent richting de bal. Wielgus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dziś Was Zjemy - KKS Kalisz 0:1

11e minuut.
Proença bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambotti probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kuśmierski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuśmierski schiet op doel. Camaño werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Witczyk geeft een lange en hoge pass. Panousopoulos rent richting de bal. Wielgus is nu in balbezit. Wielgus schiet op doel. Huamán werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dziś Was Zjemy - KKS Kalisz 0:2

18e minuut.
Bućko verovert de bal door een tackle van achteren. Kuśmierski begaat een overtreding. Bućko is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bućko met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Panousopoulos de bal. Panousopoulos haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Huamán speelt de bal door. Bağ rent richting de bal. Bağ passt de bal met de wreef. Panousopoulos heeft problemen om de bal te vangen. Panousopoulos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Herbski speelt de bal door. Kuśmierski heeft problemen om de bal te vangen. Kuśmierski speelt de bal door. Basara bereikt de bal nog maar net als eerste. Basara schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Bilbija de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Proença zal de hoekschop nemen. Kuśmierski is nu in balbezit. Kuśmierski schiet op doel. Camaño kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Basara is nu in balbezit. Basara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dziś Was Zjemy - KKS Kalisz 1:2

31e minuut.
Vizcaíno rent richting de bal. Basara onderschept slim de pass. Basara passt de bal met de wreef. Zambotti is nu in balbezit. Zambotti draait met de bal, schiet en ... Camaño verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Basara bereikt de bal nog maar net als eerste. Basara haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Bućko rent richting de bal. Bućko geeft een hoge lob. Wielgus kopt de bal weg. Panousopoulos rent richting de bal. Panousopoulos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Lenţa onderschept slim de pass. Lenţa passt de bal met de wreef. Proença bereikt de bal nog maar net als eerste. Proença passt de bal zonder na te denken. Olarra verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Dobrzański kopt de bal weg. Proença controleert de bal met de borst. Herbski rent richting de bal. Herbski geeft de bal voor. Zambotti maakt een snoekduik en kopt de bal. Camaño kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Bağ passt de bal in één keer door. Fonseca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonseca speelt de bal door. Wielgus rent richting de bal. Wielgus schiet op doel. Huamán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Vizcaíno geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lenţa met de inworp. Basara rent richting de bal. Basara draait met de bal, schiet en ... Camaño verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Zambotti is nu in balbezit. Zambotti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dziś Was Zjemy - KKS Kalisz 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dziś Was Zjemy 40%, KKS Kalisz 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dziś Was Zjemy - KKS Kalisz 2:2

46e minuut.
Saarijoki komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Witczyk onderschept slim de pass. Witczyk met een sublieme pass. Daar is Fonseca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fonseca geeft de bal voor. Saarijoki krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dziś Was Zjemy - KKS Kalisz 2:3

54e minuut.
Witczyk geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Treijtel de bal onder controle te krijgen. Wielgus bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielgus schiet op doel. Huamán werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dziś Was Zjemy - KKS Kalisz 2:4

55e minuut.
Fonseca schiet op doel. Atanacković kopt de bal weg. Herbski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielgus verovert de bal door een tackle van achteren. Wielgus schiet op doel. Huamán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Witczyk rent richting de bal. Witczyk passt de bal in één keer door. Saarijoki rent richting de bal. Saarijoki draait met de bal, schiet en ... Huamán probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dziś Was Zjemy - KKS Kalisz 2:5

68e minuut.
Camaño probeert naar een medespeler te passen. Fonseca rent richting de bal. Klungelig pakt Fonseca de bal. Fonseca geeft een hoge lob. Saarijoki maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Dziś Was Zjemy - KKS Kalisz 2:6

72e minuut.
Bağ geeft een lange en hoge pass. Wielgus is nu in balbezit. Targoński verovert de bal door een tackle van achteren. Fonseca is nu in balbezit. Fonseca draait met de bal, schiet en ... Huamán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Daar is Kuśmierski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuśmierski met een sublieme pass. Proença is nu in balbezit. Saarijoki verovert de bal door een tackle van achteren. Saarijoki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dziś Was Zjemy - KKS Kalisz 2:7

81e minuut.
Bağ bereikt de bal nog maar net als eerste. Bağ speelt de bal door. Saarijoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Saarijoki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Zambrowski passt de bal in één keer door. Fonseca is nu in balbezit. Fonseca heeft problemen om de bal te vangen. Fonseca geeft de bal voor. Wielgus krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dziś Was Zjemy - KKS Kalisz 2:8

86e minuut.
Kuśmierski geeft een lange en hoge pass. Zambotti is nu in balbezit. Zambrowski geeft de bal voor. Fonseca rent richting de bal. Fonseca draait met de bal, schiet en ... Huamán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Bağ passt de bal in één keer door. Fonseca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonseca probeert naar een medespeler te passen. Saarijoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Saarijoki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dziś Was Zjemy 47%, KKS Kalisz 53%.
Dziś Was Zjemy - KKS Kalisz 2:8