Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Roossoneri WKS Zatorze
2024 Tactiek Skrzydło
44% Balbezit 56%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 14
5 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
61.5 gemiddelde waardering 61.8
uitstekend Schieten uitmuntend
zeer goed Passen uitstekend
formidabel Verdedigen uitmuntend


7e minuut.
Biernat probeert naar een medespeler te passen. Tys bereikt de bal nog maar net als eerste. Tys geeft een hoge lob. García Carreras is nu in balbezit. García Carreras draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Bilgiç passt de bal met de wreef. Daar is Dyluś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dyluś geeft de bal voor. Notario Caro bereikt de bal nog maar net als eerste. Notario Caro draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Dyluś controleert de bal met de borst. Dyluś passt de bal zonder na te denken. Bilgiç is nu in balbezit. Bilgiç geeft een hoge lob. Notario Caro maakt een snoekduik en kopt de bal. Harkály bokst de bal weg.

16e minuut.
García Carreras bereikt de bal nog maar net als eerste. Fierka bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van García Carreras. García Carreras krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Notario Caro bereikt de bal nog maar net als eerste. Mareczek maakt een afschuwelijke overtreding. Notario Caro is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rákos wilt de vrije trap nemen. Harkály maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Roossoneri - WKS Zatorze 0:1

19e minuut.
Formica bereikt de bal nog maar net als eerste. Notario Caro onderschept slim de pass. O`Farrell onderschept slim de pass. Dyluś is nu in balbezit. Dyluś schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
O`Farrell passt de bal zonder na te denken. Tys probeert naar een medespeler te passen. Złocki is nu in balbezit. Złocki haalt uit met een fantastische trap. Özal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
O`Farrell bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Farrell passt de bal zonder na te denken. Tys probeert naar een medespeler te passen. García Carreras rent richting de bal. García Carreras draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Złocki rent richting de bal. Złocki passt de bal met de wreef. Baptist rent richting de bal. Baptist haalt uit met een fantastische trap. Özal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Roossoneri - WKS Zatorze 1:1

38e minuut.
Colaianni is nu in balbezit. Colaianni geeft een lange en hoge pass. Harkály werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Dyluś is nu in balbezit. Dyluś draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Roossoneri - WKS Zatorze 1:2

40e minuut.
Rákos verovert de bal door een tackle van achteren. Rákos probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bilgiç de bal. Bilgiç geeft een hoge lob. Dyluś krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Roossoneri 55%, WKS Zatorze 45%.
Roossoneri - WKS Zatorze 1:2

52e minuut.
Bilgiç rent richting de bal. Bilgiç passt de bal met de wreef. Dyluś is nu in balbezit. Dyluś schiet op doel. Harkály werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Roossoneri - WKS Zatorze 1:3

61e minuut.
Bilgiç bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilgiç geeft de bal voor. Colaianni rent richting de bal. Colaianni geeft een lange en hoge pass. Notario Caro maakt een snoekduik en kopt de bal. Harkály bokst de bal weg. Moratón bereikt de bal nog maar net als eerste. Moratón geeft een hoge lob. Merchel kopt de bal weg. Colaianni geeft een hoge lob. Notario Caro maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Dyluś kopt de bal weg. Notario Caro is nu in balbezit. Biernat legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Notario Caro is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dyluś neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Roossoneri - WKS Zatorze 1:4

75e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Bilgiç stond buitenspel. Lechantre komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Fierka rent richting de bal. Met opzet legt Almanza zijn tegenspeler op de grond. Fierka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Thompson komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Tys heeft problemen om de bal te vangen. Colaianni is nu in balbezit. Tys maakt een afschuwelijke overtreding. Tys krijgt een gele kaart. Colaianni raakt geblesseerd tijdens het duel. Piechowicz komt het veld opgelopen. Adamski komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Bilgiç geeft de bal voor. Piechowicz kopt de bal weg. Daar is Adamski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Colaianni is nu in balbezit. Colaianni geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
O`Farrell speelt de bal door. Adamski probeert naar een medespeler te passen. Thompson rent richting de bal. Baptist rent richting de bal. Baptist draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Özal bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Roossoneri 66%, WKS Zatorze 34%.
Roossoneri - WKS Zatorze 1:4