Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AKS KRAKÓW FC Toboł Kostanaj
2 Tactiek pojszlo 2
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.3 gemiddelde waardering 62.4
solid Schieten outstanding
very good Passen excellent
very good Verdedigen good


3e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Nowacki zal de hoekschop nemen. Barcău bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcău schiet op doel. Na een snelle pass probeert Szubierajski de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Nowacki geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dolibowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AKS KRAKÓW - FC Toboł Kostanaj 0:1

12e minuut.
Dolibowski speelt de bal door. Nowacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowacki passt de bal met de wreef. Barcău is nu in balbezit. Barcău haalt uit met een fantastische trap. Galgóczi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Nowacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowacki passt de bal met de wreef. Barcău is nu in balbezit. Barcău schiet op doel. Galgóczi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AKS KRAKÓW - FC Toboł Kostanaj 0:2

26e minuut.
Barcău met een sublieme pass. Manuszak rent richting de bal. Uras schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Uras krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Fegert is nu in balbezit. Fegert met een sublieme pass. Zolowski heeft problemen om de bal te vangen. Budimir rent richting de bal. Budimir draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AKS KRAKÓW 52%, FC Toboł Kostanaj 48%.
AKS KRAKÓW - FC Toboł Kostanaj 0:2

52e minuut.
Barcău passt de bal zonder na te denken. Nowacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowacki passt de bal zonder na te denken. Dolibowski rent richting de bal. Dolibowski haalt uit met een fantastische trap. Galgóczi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
AKS KRAKÓW - FC Toboł Kostanaj 0:3

57e minuut.
Dolibowski kopt de bal weg. Barcău rent richting de bal. Gołaszewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gołaszewski krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Gołaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowacki onderschept slim de pass. Nowacki speelt de bal door. Barcău bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcău schiet op doel. Galgóczi bokst de bal weg. Dolibowski rent richting de bal. Dolibowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AKS KRAKÓW - FC Toboł Kostanaj 0:4

70e minuut.
Uras geeft een hoge lob. Rosłoniec kopt de bal weg. Guzik heeft problemen om de bal te vangen. Ignjatić is nu in balbezit. Ignjatić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Fernández Nicolás kopt de bal weg. Sorajlić controleert de bal met de borst. Sorajlić geeft een hoge lob. Budimir rent richting de bal. Budimir schiet op doel. Sylvinho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Maghiaru rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Nowacki rent richting de bal. Nowacki speelt de bal door. Dolibowski is nu in balbezit. Dolibowski draait met de bal, schiet en ... Galgóczi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AKS KRAKÓW - FC Toboł Kostanaj 0:5

88e minuut.
Zolowski haalt uit met een fantastische trap. Sylvinho probeert naar een medespeler te passen. Barcău kopt de bal weg. Dolibowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolibowski schiet op doel. Galgóczi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AKS KRAKÓW 35%, FC Toboł Kostanaj 65%.
AKS KRAKÓW - FC Toboł Kostanaj 0:5