Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Królikowice RPL Devils
4231_IVatt Tactiek Murowana
44% Balbezit 56%
72% Spel op eigen helft 28%
2 Doelpogingen 36
5 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 1
62 gemiddelde waardering 70.5
solid Schieten formidable
excellent Passen formidable
outstanding Verdedigen incredible


3e minuut.
Curciulicchio geeft een hoge lob. Tschannen rent richting de bal. Credo rent richting de bal. Tschannen rent richting de bal. Tschannen schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Lejbølle passt de bal met de wreef. Curciulicchio rent richting de bal. Curciulicchio geeft een lange en hoge pass. Credo springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KS Królikowice - RPL Devils 0:1

16e minuut.
Curciulicchio rent richting de bal. Bejat geeft de bal voor. Fontura bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorgan verovert de bal door een tackle van achteren. Gorgan draait met de bal, schiet en ... de la Cal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Lejbølle rent richting de bal. Lejbølle geeft een hoge lob. Świerszcz heeft problemen om de bal te vangen. Credo rent richting de bal. Credo schiet op doel. Fogarty verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tschannen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tschannen schiet op doel. Fogarty probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Królikowice - RPL Devils 0:2

24e minuut.
Karatepe passt de bal met de wreef. Credo rent richting de bal. Credo passt de bal in één keer door. Tschannen is nu in balbezit. Tschannen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Królikowice - RPL Devils 0:3

27e minuut.
Lejbølle passt de bal in één keer door. Curciulicchio bereikt de bal nog maar net als eerste. Curciulicchio geeft een hoge lob. Credo maakt een snoekduik en kopt de bal. Fogarty maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Tschannen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tschannen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Królikowice - RPL Devils 0:4

31e minuut.
Xuân Bình met een sublieme pass. Lejbølle bereikt de bal nog maar net als eerste. Lejbølle geeft een lange en hoge pass. Credo rent richting de bal. Credo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Curciulicchio passt de bal zonder na te denken. Credo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tschannen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tschannen draait met de bal, schiet en ... Fogarty probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Królikowice - RPL Devils 0:5

35e minuut.
Curciulicchio passt de bal zonder na te denken. Bejat onderschept slim de pass. Karatepe speelt de bal door. Credo rent richting de bal. Credo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Lejbølle is nu in balbezit. Lejbølle probeert naar een medespeler te passen. Curciulicchio is nu in balbezit. Curciulicchio geeft de bal voor. Tschannen krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Credo krijgt zijn hoofd ertegen. Fogarty werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Tschannen is nu in balbezit. Tschannen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Królikowice - RPL Devils 0:6

37e minuut.
Cerén rent richting de bal. Gioga onderschept slim de pass. Gioga passt de bal met de wreef. Tschannen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tschannen draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Credo bereikt de bal nog maar net als eerste. Credo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Królikowice - RPL Devils 0:7

43e minuut.
Lejbølle bereikt de bal nog maar net als eerste. Lejbølle passt de bal in één keer door. Gioga rent richting de bal. Gioga geeft de bal voor. Credo maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Królikowice 69%, RPL Devils 31%.
KS Królikowice - RPL Devils 0:7

47e minuut.
Lejbølle probeert naar een medespeler te passen. Gioga is nu in balbezit. Gioga geeft een lange en hoge pass. Tschannen krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Królikowice - RPL Devils 0:8

53e minuut.
Gioga kan de bal niet met de borst controleren. Met opzet legt Hrůza zijn tegenspeler op de grond. Gioga is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Neville met een snel genomen vrije trap. Curciulicchio geeft een lange en hoge pass. Tschannen maakt een snoekduik en kopt de bal. Fogarty kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Credo rent richting de bal. Credo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Królikowice - RPL Devils 0:9

55e minuut.
Bejat geeft een hoge lob. Curciulicchio rent richting de bal. Curciulicchio probeert naar een medespeler te passen. Credo bereikt de bal nog maar net als eerste. Credo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Lejbølle met de inworp. Curciulicchio rent richting de bal. Curciulicchio geeft een hoge lob. Credo springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Królikowice - RPL Devils 0:10

62e minuut.
Gioga met een sublieme pass. Credo bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Bejat ... Strafschop! Bejat krijgt een gele kaart. Credo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Credo legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Królikowice - RPL Devils 0:11

65e minuut.
Xuân Bình passt de bal zonder na te denken. Curciulicchio rent richting de bal. Curciulicchio passt de bal in één keer door. Credo rent richting de bal. Credo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Lejbølle met een sublieme pass. Gioga probeert naar een medespeler te passen. Tschannen rent richting de bal. Tschannen draait met de bal, schiet en ... Fogarty probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Królikowice - RPL Devils 0:12

73e minuut.
Lejbølle bereikt de bal nog maar net als eerste. Lejbølle passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Curciulicchio de bal. Curciulicchio geeft een hoge lob. Tschannen krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Gorgan controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Xuân Bình neemt vlug de vrije trap. Curciulicchio rent richting de bal. Curciulicchio geeft de bal voor. Tschannen krijgt zijn hoofd ertegen. Fogarty bokst de bal weg. Credo rent richting de bal. Credo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Królikowice - RPL Devils 0:13

85e minuut.
Xuân Bình passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Curciulicchio de bal. Bejat tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bejat krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Curciulicchio raakt geblesseerd tijdens het duel. Lejbølle zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Curciulicchio is nu in balbezit. Curciulicchio geeft een lange en hoge pass. Tschannen springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Królikowice 75%, RPL Devils 25%.
KS Królikowice - RPL Devils 0:13