Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-04 18:35
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Dywizja Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers:
Dywizja Borussia 09 Dortmund
taykry L Tactiek schalke
56% Balbezit 44%
30% Spel op eigen helft 70%
23 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
59.4 gemiddelde waardering 42.8
excellent Schieten adequate
solid Passen average
excellent Verdedigen very good


8e minuut.
Pekel verovert de bal door een tackle van achteren. Pekel passt de bal in één keer door. Saraniva bereikt de bal nog maar net als eerste. Saraniva schiet op doel. Ostroróg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dywizja - Borussia 09 Dortmund 1:0

11e minuut.
Méano rent richting de bal. Pekel verovert de bal door een tackle van achteren. Dražić begaat een overtreding. Dražić krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Diotallevi bereikt de bal nog maar net als eerste. Diotallevi passt de bal zonder na te denken. Pekel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekel draait met de bal, schiet en ... Ostroróg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dywizja - Borussia 09 Dortmund 2:0

16e minuut.
Perinčić met een sublieme pass. Jaučkojis rent richting de bal. Saraniva verovert de bal door een tackle van achteren. Saraniva draait met de bal, schiet en ... Ostroróg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dywizja - Borussia 09 Dortmund 3:0

18e minuut.
Piekarski onderschept slim de pass. Sirmen met een sublieme pass. Pekel is nu in balbezit. Pekel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dywizja - Borussia 09 Dortmund 4:0

19e minuut.
Sirmen speelt de bal door. Diotallevi bereikt de bal nog maar net als eerste. Diotallevi passt de bal in één keer door. Saraniva bereikt de bal nog maar net als eerste. Saraniva draait met de bal, schiet en ... Ostroróg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Méano geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Diotallevi met de inworp. Sirmen is nu in balbezit. Sirmen geeft een lange en hoge pass. Ostroróg bokst de bal weg.

25e minuut.
Méano met een sublieme pass. Dražić bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Pekel zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Pekel naar de kleedkamers voor een vroege douche.

25e minuut.
Dražić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dražić zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gardinazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardinazzi geeft een hoge lob. Saraniva is nu in balbezit. Saraniva schiet op doel. Ostroróg bokst de bal weg.

37e minuut.
Saraniva is nu in balbezit. Jaučkojis is nu in balbezit. Saraniva begaat een overtreding. Jaučkojis raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dywizja 30%, Borussia 09 Dortmund 70%.
Dywizja - Borussia 09 Dortmund 4:0

46e minuut.
Cárdenas met de inworp. Dražić rent richting de bal. Saraniva onderschept slim de pass. Saraniva draait met de bal, schiet en ... Ostroróg werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Sirmen met een sublieme pass. Diotallevi heeft problemen om de bal te vangen. Diotallevi passt de bal zonder na te denken. Sirmen geeft de bal voor. Ostroróg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Hamalak passt de bal zonder na te denken. Rzeczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sirmen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sirmen krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Cárdenas onderschept slim de pass. Cárdenas geeft een hoge lob. Saraniva is nu in balbezit. Saraniva draait met de bal, schiet en ... Ostroróg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dywizja - Borussia 09 Dortmund 5:0

67e minuut.
Méano rent richting de bal. Diotallevi bereikt de bal nog maar net als eerste. Savov begaat een overtreding. Savov krijgt een gele kaart. Diotallevi wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Diotallevi kan niet meer verder spelen. Annunziata komt het veld opgelopen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Sirmen neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Ostroróg bokst de bal weg. Saraniva is nu in balbezit. Saraniva schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Cárdenas verovert de bal door een tackle van achteren. Cárdenas geeft een hoge lob. Saraniva bereikt de bal nog maar net als eerste. Saraniva schiet op doel. Ostroróg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dywizja - Borussia 09 Dortmund 6:0

75e minuut.
Annunziata is nu in balbezit. Annunziata met een sublieme pass. Cárdenas probeert naar een medespeler te passen. Saraniva is nu in balbezit. Saraniva draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

77e minuut.
Hamalak is nu in balbezit. Wilmowicz onderschept slim de pass. Wilmowicz geeft een hoge lob. Saraniva bereikt de bal nog maar net als eerste. Saraniva haalt uit met een fantastische trap. Ostroróg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Sirmen geeft een hoge lob. Annunziata rent richting de bal. Annunziata met een sublieme pass. Klungelig pakt Cárdenas de bal. Cárdenas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Sirmen speelt de bal door. Méano met een sublieme pass. Klungelig pakt Savov de bal. Annunziata bereikt de bal nog maar net als eerste. Annunziata draait met de bal, schiet en ... Ostroróg bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dywizja 30%, Borussia 09 Dortmund 70%.
Dywizja - Borussia 09 Dortmund 6:0