Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Biel-Seeland La Tremblade FC
Liga B Tactiek 532
60% Balbezit 40%
34% Spel op eigen helft 66%
20 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
48.1 gemiddelde waardering 22.6
formidable Schieten poor
adequate Passen poor
solid Verdedigen poor


1e minuut.
Langlais passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Mesnier de bal. Mesnier probeert naar een medespeler te passen. Rasche bereikt de bal nog maar net als eerste. Rasche draait met de bal, schiet en ... Le Coz bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Maksumić bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biel-Seeland - La Tremblade FC 1:0

11e minuut.
Palimąka geeft een hoge lob. Wilczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilczkowski passt de bal in één keer door. Daar is Maksumić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maksumić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Maksumić heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Palimąka. Maksumić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mustacedo met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Palimąka de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Wilczkowski neemt de hoekschop. Maksumić kopt de bal weg. Le Coz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rasche bereikt de bal nog maar net als eerste. Rasche haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biel-Seeland - La Tremblade FC 2:0

19e minuut.
Ferreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Maksumić onderschept slim de pass. Maksumić passt de bal met de wreef. Rasche rent richting de bal. Rasche haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Klungelig pakt Diedrich de bal. Rasche kopt de bal weg. Maksumić bereikt de bal nog maar net als eerste. Maksumić schiet op doel. Le Coz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biel-Seeland - La Tremblade FC 3:0

37e minuut.
Tsiartas is nu in balbezit. Langlais onderschept slim de pass. Langlais met een sublieme pass. Conan rent richting de bal. Conan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Maksumić rent richting de bal. Huiskala bereikt de bal nog maar net als eerste. Huiskala passt de bal in één keer door. Rasche heeft problemen om de bal te vangen. Rasche schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal. Maksumić bereikt de bal nog maar net als eerste. Maksumić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biel-Seeland - La Tremblade FC 4:0

45e minuut.
O´Reilly geeft de bal voor. Inworp. Mustacedo met de inworp. Rasche geeft een hoge lob. Maksumić springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biel-Seeland - La Tremblade FC 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Biel-Seeland 33%, La Tremblade FC 67%.
FC Biel-Seeland - La Tremblade FC 5:0

51e minuut.
Klungelig pakt Maksumić de bal. Diedrich rent richting de bal. Maksumić verovert de bal door een tackle van achteren. Maksumić haalt uit met een fantastische trap. Le Coz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biel-Seeland - La Tremblade FC 6:0

57e minuut.
Daar is Rasche, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huiskala rent richting de bal. Huiskala passt de bal zonder na te denken. Rasche is nu in balbezit. Rasche draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Hakala is nu in balbezit. Hakala geeft de bal voor. Huiskala met een sublieme pass. Daar is Maksumić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maksumić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Maksumić geeft de bal voor. Łuczko onderschept slim de pass. Tsiartas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsiartas passt de bal met de wreef. Vannorti geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Daar is Łuczko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huiskala bereikt de bal nog maar net als eerste. Huiskala passt de bal met de wreef. Maksumić bereikt de bal nog maar net als eerste. Maksumić schiet op doel. Le Coz bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biel-Seeland - La Tremblade FC 7:0

67e minuut.
Le Coz trapt de bal weg. Langlais speelt de bal door. Tsiartas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Conan is nu in balbezit. Conan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Rasche heeft problemen om de bal te vangen. Rasche passt de bal zonder na te denken. Maksumić rent richting de bal. Maksumić schiet op doel. Le Coz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biel-Seeland - La Tremblade FC 8:0

83e minuut.
Conan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakala onderschept slim de pass. Hakala geeft de bal voor. Wilczkowski probeert de bal aan de voet te houden. Wilczkowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Wilczkowski met een sublieme pass. Huiskala is nu in balbezit. Huiskala passt de bal met de wreef. Rasche bereikt de bal nog maar net als eerste. Rasche haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Tsiartas kopt de bal weg. Huiskala rent richting de bal. Huiskala passt de bal zonder na te denken. Maksumić is nu in balbezit. Maksumić haalt uit met een fantastische trap. Le Coz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Biel-Seeland - La Tremblade FC 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Biel-Seeland 36%, La Tremblade FC 64%.
FC Biel-Seeland - La Tremblade FC 9:0