Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
S.S.C.CONDOR Gang z Plutona
Chiara Serie C Tactiek pro 0.0
48% Balbezit 52%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
50.8 gemiddelde waardering 58.8
very good Schieten excellent
solid Passen excellent
good Verdedigen excellent


1e minuut.
Guzmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzmán met een sublieme pass. Przyłuski bereikt de bal nog maar net als eerste. Beclea is nu in balbezit. Beclea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Fehl is nu in balbezit. Fehl passt de bal zonder na te denken. Przyłuski bereikt de bal nog maar net als eerste. Przyłuski draait met de bal, schiet en ... Tankut werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.S.C.CONDOR - Gang z Plutona 0:1

4e minuut.
Beclea geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Schulp de bal onder controle te krijgen. Przyłuski is nu in balbezit. Przyłuski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
S.S.C.CONDOR - Gang z Plutona 0:2

14e minuut.
Nigro onderschept slim de pass. Nigro passt de bal met de wreef. Beclea is nu in balbezit. Beclea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
S.S.C.CONDOR - Gang z Plutona 0:3

16e minuut.
Mitić is nu in balbezit. Nigro onderschept slim de pass. Nigro met een sublieme pass. Przyłuski rent richting de bal. Przyłuski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tankut speelt de bal door. Mitić kopt de bal weg. Portello rent richting de bal. Schulp rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Borbás is nu in balbezit. Borbás geeft een lange en hoge pass. Beclea kopt de bal weg. Fehl bereikt de bal nog maar net als eerste. Fehl draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Mamute met een sublieme pass. Daar is Schulp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nigro begaat een overtreding. Nigro krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Fahrenhorst kopt de bal weg. Nigro is nu in balbezit. Nigro geeft een hoge lob. Przyłuski bereikt de bal nog maar net als eerste. Przyłuski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Fahrenhorst geeft de bal voor. Panek probeert de bal met de borst te controleren. Fehl rent richting de bal. Fehl geeft de bal voor. Przyłuski springt en kopt de bal. Tankut bokst de bal weg.

41e minuut.
Mitić probeert naar een medespeler te passen. Nigro probeert naar een medespeler te passen. Fehl bereikt de bal nog maar net als eerste. Fehl geeft een hoge lob. Przyłuski springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Guzmán geeft de bal voor. Fehl kopt de bal weg. Klungelig pakt Nigro de bal. Nigro geeft een hoge lob. Przyłuski springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Doeltrap. Fauli komt het veld opgelopen. Marino komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.S.C.CONDOR 66%, Gang z Plutona 34%.
S.S.C.CONDOR - Gang z Plutona 0:3

55e minuut.
Mamute controleert de bal met de borst. Nigro verovert de bal door een tackle van achteren. Nigro passt de bal in één keer door. Fauli bereikt de bal nog maar net als eerste. Fauli haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Klungelig pakt Borovčanin de bal. Borovčanin geeft de bal voor. Naerica kopt de bal weg. Mamute rent richting de bal. Mamute schiet op doel. Carmelo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Nigro met een sublieme pass. Fehl is nu in balbezit. Fehl probeert naar een medespeler te passen. Przyłuski bereikt de bal nog maar net als eerste. Przyłuski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Guzmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Ludwikowski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Guzmán is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Przyłuski komt bij de bal en schiet. Tankut maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.S.C.CONDOR - Gang z Plutona 0:4

89e minuut.
Portello speelt de bal door. Fauli is nu in balbezit. Fauli passt de bal zonder na te denken. Przyłuski bereikt de bal nog maar net als eerste. Przyłuski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.S.C.CONDOR 60%, Gang z Plutona 40%.
S.S.C.CONDOR - Gang z Plutona 0:4