Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:26
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Liverball FC Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2931
Liverball FC FC Redondinha
LFC Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
16% Spel op eigen helft 84%
39 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.9 gemiddelde waardering 26.1
formidabel Schieten zwak
zeer goed Passen zwak
redelijk Verdedigen slecht


3e minuut.
Cachuxo met een sublieme pass. Germanek kopt de bal weg. Veermets met een sublieme pass. Larentzakis is nu in balbezit. Larentzakis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverball FC - FC Redondinha 1:0

8e minuut.
Justino geeft een lange en hoge pass. Inworp. Germanek met de inworp. Veermets geeft een lange en hoge pass. Larentzakis krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Canto e Castro geeft een lange en hoge pass. Charkiewicz kopt de bal weg. Daar is Fanrroncha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Larentzakis is nu in balbezit. Larentzakis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Germanek controleert de bal met de borst. Germanek passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Larentzakis de bal. Larentzakis schiet op doel. Na een snelle pass probeert Galdo de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Larentzakis is nu in balbezit. Larentzakis passt de bal zonder na te denken. Charkiewicz is nu in balbezit. Charkiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverball FC - FC Redondinha 2:0

27e minuut.
Pacheco rent richting de bal. Germanek onderschept slim de pass. Germanek probeert naar een medespeler te passen. Larentzakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Larentzakis draait met de bal, schiet en ... Cachuxo bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Germanek passt de bal met de wreef. Gordinho is nu in balbezit. Veermets onderschept slim de pass. Veermets geeft een lange en hoge pass. Larentzakis maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Charkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Gordinho rent richting de bal. Veermets probeert naar een medespeler te passen. Larentzakis is nu in balbezit. Larentzakis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Charkiewicz is nu in balbezit. Germanek probeert naar een medespeler te passen. Engin rent richting de bal. Engin geeft de bal voor. Larentzakis maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Engin passt de bal in één keer door. Germanek speelt de bal door. Daar is Fanrroncha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Larentzakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Larentzakis haalt uit met een fantastische trap. Cachuxo bokst de bal weg. Larentzakis rent richting de bal. Larentzakis haalt uit met een fantastische trap. Cachuxo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Klungelig pakt Germanek de bal. Germanek passt de bal zonder na te denken. Engin speelt de bal door. Charkiewicz is nu in balbezit. Charkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Charkiewicz is nu in balbezit. Querido verovert de bal door een tackle van achteren. Querido geeft een hoge lob. Larentzakis is nu in balbezit. Larentzakis draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Querido is nu in balbezit. Veermets onderschept slim de pass. Veermets probeert naar een medespeler te passen. Larentzakis is nu in balbezit. Larentzakis draait met de bal, schiet en ... Cachuxo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Larentzakis rent richting de bal. Larentzakis haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Inworp. Germanek met de inworp. Galdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Charkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Charkiewicz geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Cachuxo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Larentzakis is nu in balbezit. Larentzakis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverball FC - FC Redondinha 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverball FC 20%, FC Redondinha 80%.
Liverball FC - FC Redondinha 3:0

47e minuut.
Charkiewicz onderschept slim de pass. Charkiewicz passt de bal met de wreef. Larentzakis rent richting de bal. Larentzakis schiet op doel. Cachuxo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
Germanek kopt de bal weg. Veermets is nu in balbezit. Veermets passt de bal in één keer door. Larentzakis rent richting de bal. Larentzakis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Charkiewicz rent richting de bal. Charkiewicz geeft een hoge lob. Larentzakis is nu in balbezit. Larentzakis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Liverball FC - FC Redondinha 4:0

53e minuut.
Klungelig pakt Pacheco de bal. Querido is nu in balbezit. Querido met een sublieme pass. Larentzakis is nu in balbezit. Larentzakis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Pingo is nu in balbezit. Pingo passt de bal zonder na te denken. Germanek speelt de bal door. Charkiewicz is nu in balbezit. Charkiewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Pingo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Germanek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Germanek geeft een lange en hoge pass. Larentzakis rent richting de bal. Larentzakis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverball FC - FC Redondinha 5:0

61e minuut.
Charkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Larentzakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Veermets is nu in balbezit. Larentzakis is nu in balbezit. Larentzakis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Liverball FC - FC Redondinha 6:0

64e minuut.
Germanek speelt de bal door. Klungelig pakt Veermets de bal. Veermets speelt de bal door. Larentzakis rent richting de bal. Larentzakis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Germanek is nu in balbezit. Germanek geeft de bal voor. Larentzakis rent richting de bal. Larentzakis draait met de bal, schiet en ... Cachuxo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverball FC - FC Redondinha 7:0

67e minuut.
Daar is Veermets, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Charkiewicz rent richting de bal. Charkiewicz passt de bal zonder na te denken. Larentzakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Larentzakis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Engin kopt de bal weg. Charkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Charkiewicz passt de bal zonder na te denken. Larentzakis is nu in balbezit. Larentzakis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverball FC - FC Redondinha 8:0

72e minuut.
Pingo passt de bal zonder na te denken. Engin speelt de bal door. Pingo probeert naar een medespeler te passen. Larentzakis rent richting de bal. Larentzakis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Rosero passt de bal in één keer door. Germanek speelt de bal door. Daar is Justino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Charkiewicz is nu in balbezit. Charkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Larentzakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Larentzakis draait met de bal, schiet en ... Fanrroncha probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Charkiewicz rent richting de bal. Charkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverball FC - FC Redondinha 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverball FC 12%, FC Redondinha 88%.
Liverball FC - FC Redondinha 9:0