Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:36
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Arena Seksu
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2490
Demony Seksu Wilcza Wataha
czas na zmiane Tactiek 4-3-3 moja
57% Balbezit 43%
23% Spel op eigen helft 77%
15 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
44 gemiddelde waardering 27.6
good Schieten poor
good Passen adequate
average Verdedigen weak


1e minuut.
Kopytko met een sublieme pass. Bordogni met een sublieme pass. Pauletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pauletti speelt de bal door. Tucki bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Bordogni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pauletti is nu in balbezit. Pauletti geeft de bal voor. Tucki maakt een snoekduik en kopt de bal. Lamas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Demony Seksu - Wilcza Wataha 1:0

12e minuut.
Na een snelle pass probeert Miles de bal onder controle te krijgen. Miles met een sublieme pass. Venza bereikt de bal nog maar net als eerste. Venza haalt uit met een fantastische trap. Lamas maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Pauletti rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Demony Seksu - Wilcza Wataha 2:0

20e minuut.
Venza rent richting de bal. Venza passt de bal met de wreef. Tucki rent richting de bal. Tucki haalt uit met een fantastische trap. Lamas werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Daar is Sęp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Bordogni met een sublieme pass. Gómez Senero bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez Senero passt de bal zonder na te denken. Csernus rent richting de bal. Csernus schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Gómez Senero geeft een hoge lob. Grociak rent richting de bal. Grociak geeft een hoge lob. Miles bereikt de bal nog maar net als eerste. Miles geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Venza kopt de bal weg. Kopytko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopytko passt de bal zonder na te denken. Miles rent richting de bal. Miles geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Pauletti met een sublieme pass. Bonet rent richting de bal. Miles begaat een overtreding. Miles krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Csernus is nu in balbezit. Csernus passt de bal in één keer door. Tucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tucki haalt uit met een fantastische trap. Lamas maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Demony Seksu - Wilcza Wataha 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Demony Seksu 27%, Wilcza Wataha 73%.
Demony Seksu - Wilcza Wataha 3:0

55e minuut.
Daar is Miles, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inworp. Michałowicz met de inworp. Tucki rent richting de bal. Tucki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Made trapt de bal weg van het doel. Kopytko kopt de bal weg. Venza bereikt de bal nog maar net als eerste. Venza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Marut probeert naar een medespeler te passen. Bonet rent richting de bal. Bonet passt de bal in één keer door. Csernus is nu in balbezit. Csernus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Demony Seksu - Wilcza Wataha 3:1

74e minuut.
Pauletti geeft de bal voor. Daar is Krzyżaniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Made rent richting de bal. Venza onderschept slim de pass. Venza draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Kopytko speelt de bal door. Bordogni rent richting de bal. Bordogni passt de bal zonder na te denken. Venza heeft problemen om de bal te vangen. Venza schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Demony Seksu 20%, Wilcza Wataha 80%.
Demony Seksu - Wilcza Wataha 3:1