Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bosski Team - Reaktywacja CF Internazionale
Nowa taktyka Tactiek 523
43% Balbezit 57%
60% Spel op eigen helft 40%
1 Doelpogingen 22
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
37.8 gemiddelde waardering 56.4
good Schieten very good
good Passen solid
adequate Verdedigen good


13e minuut.
Bruno passt de bal in één keer door. Cain is nu in balbezit. Cain passt de bal met de wreef. Bruno rent richting de bal. Bruno haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosski Team - Reaktywacja - CF Internazionale 0:1

14e minuut.
Pyrzanowski rent richting de bal. Pyrzanowski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Resicki met een snelle inworp. Bruno geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Klungelig pakt Kantor de bal. Bruno verovert de bal door een tackle van achteren. Bruno geeft de bal voor. Nasir al Din bereikt de bal nog maar net als eerste. Nasir al Din draait met de bal, schiet en ... Chruścicki bokst de bal weg.

16e minuut.
Cain geeft de bal voor. Nasir al Din bereikt de bal nog maar net als eerste. Nasir al Din passt de bal zonder na te denken. Bruno bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruno haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosski Team - Reaktywacja - CF Internazionale 0:2

19e minuut.
Pyrzanowski passt de bal in één keer door. Resicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Resicki speelt de bal door. Bruno rent richting de bal. Bruno schiet op doel. Chruścicki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Resicki geeft een hoge lob. Bruno kopt de bal weg. Nasir al Din is nu in balbezit. Nasir al Din draait met de bal, schiet en ... Chruścicki werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nasir al Din is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosski Team - Reaktywacja - CF Internazionale 0:3

26e minuut.
Resicki met een sublieme pass. Nasir al Din bereikt de bal nog maar net als eerste. Nasir al Din probeert naar een medespeler te passen. Bruno is nu in balbezit. Bruno haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Małyszek kan de bal niet met de borst controleren. Małyszek met een sublieme pass. Bruno bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruno schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosski Team - Reaktywacja - CF Internazionale 0:4

29e minuut.
Bruno heeft problemen om de bal te vangen. Bruno met een sublieme pass. Nasir al Din bereikt de bal nog maar net als eerste. Nasir al Din draait met de bal, schiet en ... Chruścicki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosski Team - Reaktywacja - CF Internazionale 0:5

43e minuut.
Ziętek is nu in balbezit. Małyszek maakt een afschuwelijke overtreding. Ziętek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kantor met een snel genomen vrije trap. Żuchowski springt en kopt de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bosski Team - Reaktywacja 66%, CF Internazionale 34%.
Bosski Team - Reaktywacja - CF Internazionale 0:5

52e minuut.
Bruno rent richting de bal. Bruno geeft een hoge lob. Nasir al Din rent richting de bal. Nasir al Din haalt uit met een fantastische trap. Chruścicki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosski Team - Reaktywacja - CF Internazionale 0:6

56e minuut.
Catatau onderschept slim de pass. Catatau geeft de bal voor. Nasir al Din is nu in balbezit. Nasir al Din draait met de bal, schiet en ... Chruścicki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Chruścicki trapt de bal weg. Kantor controleert de bal met de borst. Małyszek probeert naar een medespeler te passen. Pyrzanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Bruno rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bruno zal de hoekschop nemen. Nasir al Din krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

62e minuut.
Nasir al Din met een sublieme pass. Klungelig pakt Cain de bal. Cain probeert naar een medespeler te passen. Bruno is nu in balbezit. Bruno haalt uit met een fantastische trap. Chruścicki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Catatau met een snelle inworp. Małyszek probeert naar een medespeler te passen. Pyrzanowski rent richting de bal. Nasir al Din onderschept slim de pass. Nasir al Din haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Inworp. Resicki met een snelle inworp. Bruno speelt de bal door. Nasir al Din is nu in balbezit. Nasir al Din haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Cain passt de bal met de wreef. Pyrzanowski probeert naar een medespeler te passen. Bobkowski heeft problemen om de bal te vangen. Bruno bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruno haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bruno geeft een hoge lob. Chruścicki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bruno is nu in balbezit. Bruno schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosski Team - Reaktywacja - CF Internazionale 0:7

86e minuut.
Górnikowski rent richting de bal. Peltoperä onderschept slim de pass. Peltoperä passt de bal zonder na te denken. Małyszek probeert naar een medespeler te passen. Bruno is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bruno zal de hoekschop nemen. Nasir al Din bereikt de bal nog maar net als eerste. Nasir al Din haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bosski Team - Reaktywacja 54%, CF Internazionale 46%.
Bosski Team - Reaktywacja - CF Internazionale 0:7