Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:37
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Skałka
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3125
UKS Sokół Rykoszyn Markonik
prawidłowa Tactiek Viva Markonik
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
48.7 gemiddelde waardering 44.5
very good Schieten good
solid Passen very good
solid Verdedigen good


1e minuut.
Pezda is nu in balbezit. Grabovac rent richting de bal. Grabovac geeft een lange en hoge pass. Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas haalt uit met een fantastische trap. Gągoł verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Woźny passt de bal in één keer door. Szerfen is nu in balbezit. Grabovac is nu in balbezit. Grabovac geeft een lange en hoge pass. Bal kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Pieprzyk heeft problemen om de bal te vangen. Bareja is nu in balbezit. Bareja passt de bal in één keer door. Woźny bereikt de bal nog maar net als eerste. Woźny schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Abrahantes rent richting de bal. Abrahantes met een sublieme pass. Biskupek is nu in balbezit. Szerfen is nu in balbezit. Szerfen draait met de bal, schiet en ... Komar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Pieprzyk geeft de bal voor. Livre geeft een hoge lob. Grabovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabovac geeft een hoge lob. Bal maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Livre onderschept slim de pass. Livre geeft een hoge lob. Grabovac rent richting de bal. Grabovac geeft een hoge lob. Cabezas maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Szerszeń passt de bal zonder na te denken. Woźny rent richting de bal. Pieprzyk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pieprzyk krijgt een gele kaart. Woźny is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Szerszeń wilt de vrije trap nemen. Komar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Sokół Rykoszyn - Markonik 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UKS Sokół Rykoszyn 56%, Markonik 44%.
UKS Sokół Rykoszyn - Markonik 0:1

46e minuut.
Talvilahti komt het veld opgelopen. Lemerre komt het veld opgelopen. Bałecki komt het veld opgelopen. Işıklar komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Livre met een sublieme pass. Talvilahti rent richting de bal. Talvilahti passt de bal zonder na te denken. Lemerre is nu in balbezit. Lemerre passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Lemerre kopt de bal weg. Talvilahti bereikt de bal nog maar net als eerste. Talvilahti speelt de bal door. Lemerre rent richting de bal. Lemerre haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
UKS Sokół Rykoszyn - Markonik 1:1

79e minuut.
Livre probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lemerre de bal. Borko bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemerre verovert de bal door een tackle van achteren. Lemerre draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

81e minuut.
Szerszeń bereikt de bal nog maar net als eerste. Szerszeń passt de bal zonder na te denken. Szerfen bereikt de bal nog maar net als eerste. Szerfen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Fulczyk geeft een lange en hoge pass. Grabovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabovac passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Lemerre de bal. Lemerre schiet op doel. Gągoł bokst de bal weg. Gągoł probeert naar een medespeler te passen. Livre bereikt de bal nog maar net als eerste. Livre met een sublieme pass. Pezda is nu in balbezit. Pezda draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UKS Sokół Rykoszyn 44%, Markonik 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
UKS Sokół Rykoszyn - Markonik 1:1