Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-01 19:35
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Pepsi Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers:
Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ max
4-1-1-2-2-OFF Tactiek v5
56% Balbezit 44%
42% Spel op eigen helft 58%
23 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
60.3 gemiddelde waardering 57.7
formidabel Schieten solide
formidabel Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Montwiłł probeert naar een medespeler te passen. Hulewicz rent richting de bal. Hulewicz speelt de bal door. van Hooijdonk bereikt de bal nog maar net als eerste. van Hooijdonk haalt uit met een fantastische trap. Gobbi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Ferrero met een sublieme pass. Fernández de Villegas geeft de bal voor. van Hooijdonk bereikt de bal nog maar net als eerste. Montwiłł rent richting de bal. Montwiłł schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. van Hooijdonk rent richting de bal. van Hooijdonk haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Alcalde probeert naar een medespeler te passen. Karanović rent richting de bal. Karanović passt de bal met de wreef. Montwiłł bereikt de bal nog maar net als eerste. Montwiłł draait met de bal, schiet en ... Gobbi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Lean kopt de bal weg. Alcalde rent richting de bal. Ferrero schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ferrero krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Alcalde is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Karanović zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. van Hooijdonk kopt de bal weg. Hulewicz rent richting de bal. Hulewicz geeft een lange en hoge pass. van Hooijdonk springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Karanović is nu in balbezit. Karanović speelt de bal door. Montwiłł bereikt de bal nog maar net als eerste. Montwiłł draait met de bal, schiet en ... Melro probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
van Hooijdonk bereikt de bal nog maar net als eerste. van Hooijdonk passt de bal zonder na te denken. Montwiłł bereikt de bal nog maar net als eerste. Montwiłł schiet op doel. Gobbi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Perl geeft de bal voor. Klungelig pakt Neag de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alcalde. Alcalde krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Montwiłł bereikt de bal nog maar net als eerste. Dejonghe begaat een overtreding. Montwiłł is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Karanović wilt de vrije trap nemen. Na een snelle pass probeert Fonsalia de bal onder controle te krijgen. Montwiłł bereikt de bal nog maar net als eerste. Montwiłł draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Melro de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ - max 1:0

37e minuut.
van Hooijdonk rent richting de bal. Kendzia legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! van Hooijdonk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. van Hooijdonk legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Gobbi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ - max 2:0

40e minuut.
van Hooijdonk passt de bal met de wreef. Montwiłł rent richting de bal. van Hooijdonk is nu in balbezit. van Hooijdonk schiet op doel. Gobbi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ 46%, max 54%.
Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ - max 2:0

48e minuut.
Montwiłł kopt de bal weg. Hulewicz rent richting de bal. Hulewicz passt de bal in één keer door. Montwiłł heeft problemen om de bal te vangen. Montwiłł haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Lean passt de bal in één keer door. Alcalde speelt de bal door. Karanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Karanović met een sublieme pass. van Hooijdonk is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Alcalde probeert naar een medespeler te passen. Karanović rent richting de bal. Karanović heeft problemen om de bal te vangen. Karanović geeft een lange en hoge pass. Montwiłł maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ - max 3:0

57e minuut.
Klungelig pakt Hulewicz de bal. Hulewicz met een sublieme pass. van Hooijdonk is nu in balbezit. van Hooijdonk haalt uit met een fantastische trap. Gobbi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ - max 4:0

60e minuut.
Montwiłł controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Szymanek komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Fernández de Villegas speelt de bal door. Hulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hulewicz probeert naar een medespeler te passen. Montwiłł is nu in balbezit. Montwiłł draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Inworp. von Franzen komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Alcalde bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcalde passt de bal in één keer door. Karanović is nu in balbezit. Karanović geeft een lange en hoge pass. van Hooijdonk maakt een snoekduik en kopt de bal. Gobbi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. von Franzen is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Alcalde kopt de bal weg. Karanović bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fonsalia. Fonsalia krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Alcalde probeert naar een medespeler te passen. Hulewicz is nu in balbezit. Hulewicz passt de bal met de wreef. von Franzen is nu in balbezit. von Franzen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
von Franzen controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Lyon komt het veld opgelopen. Ročen komt het veld opgelopen. Martinsson komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ 37%, max 63%.
Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ - max 4:0