Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:37
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Łogień Lasowice Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2736
Łogień Lasowice Niebieskie Katowice
wittiolo Tactiek Ultra ofensywna
57% Balbezit 43%
28% Spel op eigen helft 72%
25 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
49.9 gemiddelde waardering 38
very good Schieten adequate
good Passen average
good Verdedigen solid


6e minuut.
Ocypa kopt de bal weg. Pretterer is nu in balbezit. Rucki maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Rucki naar de kleedkamers voor een vroege douche.

9e minuut.
Dobrowolski geeft een lange en hoge pass. Ruas is nu in balbezit. Ruas met een sublieme pass. Bozkurt bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozkurt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Łogień Lasowice - Niebieskie Katowice 1:0

13e minuut.
Ringström rent richting de bal. Aparicio verovert de bal door een tackle van achteren. Aparicio probeert naar een medespeler te passen. Bozkurt rent richting de bal. Bozkurt draait met de bal, schiet en ... Jegliński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

16e minuut.
Ocypa geeft een lange en hoge pass. Włodyga kopt de bal weg. Pajewski speelt de bal door. Ugarteche heeft problemen om de bal te vangen. Ugarteche schiet op doel. Jegliński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Ugarteche rent richting de bal. Jurek is nu in balbezit. Jurek speelt de bal door. Bozkurt is nu in balbezit. Bozkurt draait met de bal, schiet en ... Paal! Jegliński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Ruas rent richting de bal. Ruas geeft een hoge lob. Daar is Bozkurt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bozkurt schiet op doel. Jegliński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Łogień Lasowice - Niebieskie Katowice 2:0

27e minuut.
Klungelig pakt Ugarteche de bal. Ugarteche geeft een lange en hoge pass. Ruas heeft problemen om de bal te vangen. Bozkurt bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozkurt schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Aparicio geeft een hoge lob. Bozkurt is nu in balbezit. Bozkurt passt de bal met de wreef. Ugarteche rent richting de bal. Ugarteche schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Ocypa met een sublieme pass. Lins do Rêgo heeft problemen om de bal te vangen. Lins do Rêgo met een sublieme pass. Ruas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Aparicio speelt de bal door. Pajewski rent richting de bal. Pajewski geeft de bal voor. Lins do Rêgo is nu in balbezit. Ruas speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Jurek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurek passt de bal in één keer door. Cacciopini bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruas rent richting de bal. Ruas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Łogień Lasowice 22%, Niebieskie Katowice 78%.
Łogień Lasowice - Niebieskie Katowice 2:0

46e minuut.
Keskindiş komt het veld opgelopen. Sahlman komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Ruas verovert de bal door een tackle van achteren. Ruas met een sublieme pass. Lins do Rêgo speelt de bal door. Bozkurt is nu in balbezit. Bozkurt schiet op doel. Jegliński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Lins do Rêgo met een sublieme pass. Bozkurt bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacciopini legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bozkurt raakt geblesseerd tijdens het duel. Bozkurt neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Jegliński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Łogień Lasowice - Niebieskie Katowice 3:0

55e minuut.
Aparicio rent richting de bal. Aparicio passt de bal in één keer door. Ruas is nu in balbezit. Ruas geeft een lange en hoge pass. Bozkurt springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Bozkurt rent richting de bal. Cacciopini tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bozkurt raakt geblesseerd tijdens het duel. Lins do Rêgo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bozkurt krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Aparicio met een snelle inworp. Ruas is nu in balbezit. Bracci legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ruas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bozkurt zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bozkurt bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozkurt draait met de bal, schiet en ... Jegliński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Łogień Lasowice - Niebieskie Katowice 4:0

65e minuut.
Ruas rent richting de bal. Ruas passt de bal zonder na te denken. Bozkurt rent richting de bal. Bozkurt draait met de bal, schiet en ... Jegliński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Łogień Lasowice - Niebieskie Katowice 5:0

73e minuut.
Pajewski verovert de bal door een tackle van achteren. Lins do Rêgo rent richting de bal. Ruas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Łogień Lasowice - Niebieskie Katowice 6:0

76e minuut.
Służalec met de inworp. Lins do Rêgo met een sublieme pass. Ruas rent richting de bal. Bozkurt bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozkurt schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Cacciopini kopt de bal weg. Ruas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruas passt de bal zonder na te denken. Bozkurt is nu in balbezit. Bozkurt haalt uit met een fantastische trap. Jegliński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Bracci de bal. Bozkurt is nu in balbezit. Bozkurt draait met de bal, schiet en ... Jegliński bokst de bal weg.

87e minuut.
Keskindiş geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cacciopini de bal. Bozkurt is nu in balbezit. Bozkurt haalt uit met een fantastische trap. Jegliński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Łogień Lasowice - Niebieskie Katowice 7:0

88e minuut.
Bracci rent richting de bal. Bracci geeft een hoge lob. Lebel kan de bal niet met de borst controleren. Lebel probeert naar een medespeler te passen. Deptuła geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Łogień Lasowice 34%, Niebieskie Katowice 66%.
Łogień Lasowice - Niebieskie Katowice 7:0