Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:37
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Mrówkojad Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 5963
Mrówkojad The Pretenders
nowa taktyka Tactiek 523_k_m
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
14 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 0
52.3 gemiddelde waardering 49.3
very good Schieten good
good Passen very good
very good Verdedigen good


6e minuut.
Andryszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Andryszak geeft een lange en hoge pass. Queirós krijgt zijn hoofd ertegen. Franczyk probeert wanhopig de bal te grijpen. Daar is Cichocki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paal!

9e minuut.
Andryszak probeert naar een medespeler te passen. Marcisz rent richting de bal. Cichocki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Marcisz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kozłowski legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Kozłowski met een sublieme pass. Daar is Andryszak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andryszak probeert naar een medespeler te passen. Marcisz rent richting de bal. Marcisz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Guilmot geeft een hoge lob. Połącarz is nu in balbezit. Połącarz met een sublieme pass. Cetlawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Cetlawa schiet op doel. Missał verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Panaszkiewicz rent richting de bal. Panaszkiewicz geeft een hoge lob. Połącarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Połącarz de bal. Połącarz haalt uit met een fantastische trap. Missał probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Vandebroek speelt de bal door. Plizga speelt de bal door. Połącarz rent richting de bal. Połącarz haalt uit met een fantastische trap. Missał werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mrówkojad - The Pretenders 0:1

27e minuut.
Ormazábal met een sublieme pass. Klungelig pakt Queirós de bal. Guilmot schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Guilmot naar de kleedkamers voor een vroege douche.

32e minuut.
Kozłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozłowski passt de bal in één keer door. Queirós is nu in balbezit. Queirós haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mrówkojad - The Pretenders 1:1

34e minuut.
Inworp. Vandebroek met een snelle inworp. Miron rent richting de bal. Miron geeft een lange en hoge pass. Cetlawa springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Klungelig pakt Panaszkiewicz de bal. Kozłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcisz rent richting de bal. Marcisz draait met de bal, schiet en ... Franczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mrówkojad - The Pretenders 2:1

37e minuut.
Połącarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Połącarz passt de bal met de wreef. Vandebroek rent richting de bal. Cetlawa is nu in balbezit. Cetlawa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Panaszkiewicz speelt de bal door. Vandebroek heeft problemen om de bal te vangen. Vandebroek probeert naar een medespeler te passen. Cetlawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Cetlawa schiet op doel. Missał probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mrówkojad - The Pretenders 2:2

42e minuut.
Miron speelt de bal door. Cetlawa heeft problemen om de bal te vangen. Fulczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Cetlawa onderschept slim de pass. Cetlawa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Słomczyński verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Andryszak neemt de hoekschop. Marcisz krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mrówkojad - The Pretenders 3:2

45e minuut.
Vandebroek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandebroek passt de bal zonder na te denken. Miron rent richting de bal. Miron draait met de bal, schiet en ... Missał probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mrówkojad - The Pretenders 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mrówkojad 52%, The Pretenders 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mrówkojad - The Pretenders 3:3

46e minuut.
Panaszkiewicz met een sublieme pass. Dourado bereikt de bal nog maar net als eerste. Cetlawa verovert de bal door een tackle van achteren. Cetlawa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mrówkojad - The Pretenders 3:4

56e minuut.
Ormazábal rent richting de bal. Ormazábal met een sublieme pass. Queirós bereikt de bal nog maar net als eerste. Queirós haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Arroyo rent richting de bal. Arroyo passt de bal zonder na te denken. Queirós bereikt de bal nog maar net als eerste. Queirós haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mrówkojad - The Pretenders 4:4

66e minuut.
Fulczyk met een harde bal richting middenveld. Ormazábal rent richting de bal. Ormazábal probeert naar een medespeler te passen. Queirós is nu in balbezit. Queirós haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Słomczyński kopt de bal weg. Vandebroek met een sublieme pass. Klungelig pakt Fulczyk de bal. Cetlawa is nu in balbezit. Cetlawa draait met de bal, schiet en ... Missał bokst de bal weg.

72e minuut.
Dourado onderschept slim de pass. Roy met een sublieme pass. Queirós bereikt de bal nog maar net als eerste. Queirós haalt uit met een fantastische trap. Franczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Doeltrap. Missał met een harde bal richting middenveld. Arroyo kopt de bal weg. Ormazábal bereikt de bal nog maar net als eerste. Ormazábal geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Marcisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Panaszkiewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Marcisz raakt geblesseerd tijdens het duel. Roy zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ormazábal rent richting de bal. Ormazábal probeert naar een medespeler te passen. Queirós rent richting de bal. Queirós schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Połącarz verovert de bal door een tackle van achteren. Połącarz passt de bal met de wreef. Plizga speelt de bal door. Cetlawa rent richting de bal. Cetlawa haalt uit met een fantastische trap. Missał verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mrówkojad 53%, The Pretenders 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mrówkojad - The Pretenders 4:4