Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 18:30
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FK HUN Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 804
FK HUN FC Niebiescy77
343 Tactiek 7
55% Balbezit 45%
45% Spel op eigen helft 55%
14 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.8 gemiddelde waardering 36.3
solid Schieten good
solid Passen average
good Verdedigen good


7e minuut.
Roonеy passt de bal met de wreef. Yusifli rent richting de bal. Yusifli passt de bal met de wreef. Wacławik is nu in balbezit. Wacławik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Wacławik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wacławik passt de bal met de wreef. Bueno rent richting de bal. Bueno draait met de bal, schiet en ... Chorzeszcz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK HUN - FC Niebiescy77 1:0

10e minuut.
Yusifli is nu in balbezit. Wacławik rent richting de bal. Wacławik passt de bal met de wreef. İbrahimov is nu in balbezit. İbrahimov schiet op doel. Paal! Daar is Bueno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Roonеy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wacławik probeert naar een medespeler te passen. Yusifli is nu in balbezit. Yusifli geeft een hoge lob. Bueno springt en kopt de bal. Chorzeszcz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Inworp. García Conde met een snelle inworp. Wacławik geeft de bal voor. İbrahimov rent richting de bal. İbrahimov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Roonеy geeft een hoge lob. Tănăsoaica heeft problemen om de bal te vangen. Bueno rent richting de bal. Bueno draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK HUN - FC Niebiescy77 2:0

28e minuut.
Yusifli speelt de bal door. Roonеy bereikt de bal nog maar net als eerste. Roonеy geeft de bal voor. Bueno bereikt de bal nog maar net als eerste. Bueno draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK HUN - FC Niebiescy77 3:0

30e minuut.
Tofiqli probeert naar een medespeler te passen. Badalo is nu in balbezit. Badalo passt de bal zonder na te denken. Casablanca is nu in balbezit. Casablanca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK HUN - FC Niebiescy77 3:1

34e minuut.
Roonеy bereikt de bal nog maar net als eerste. Roonеy met een sublieme pass. İbrahimov heeft problemen om de bal te vangen. Wacławik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wacławik haalt uit met een fantastische trap. Chorzeszcz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Yusifli speelt de bal door. Daar is Wacławik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wacławik haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Tănăsoaica de bal onder controle te krijgen. Chorzeszcz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK HUN - FC Niebiescy77 4:1

40e minuut.
Tofiqli speelt de bal door. Yusifli bereikt de bal nog maar net als eerste. Yusifli passt de bal met de wreef. Bueno bereikt de bal nog maar net als eerste. Bueno draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
İbrahimov met een sublieme pass. Roonеy rent richting de bal. Roonеy speelt de bal door. Wacławik is nu in balbezit. Wacławik haalt uit met een fantastische trap. Chorzeszcz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK HUN 40%, FC Niebiescy77 60%.
FK HUN - FC Niebiescy77 4:1

46e minuut.
Casablanca passt de bal zonder na te denken. Parada rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yusifli. Yusifli krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Kwidziński is nu in balbezit. Badalo onderschept slim de pass. Badalo probeert naar een medespeler te passen. Parada rent richting de bal. Parada schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Ciuchină met een sublieme pass. Casablanca bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kalan. Casablanca raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Casablanca kan niet meer verder spelen. Hauck komt het veld opgelopen.

64e minuut.
García Conde met een sublieme pass. Wacławik rent richting de bal. Wacławik met een sublieme pass. Parada rent richting de bal. Parada schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Yusifli probeert naar een medespeler te passen. Pamuk is nu in balbezit. Bueno verovert de bal door een tackle van achteren. İbrahimov heeft problemen om de bal te vangen. İbrahimov haalt uit met een fantastische trap. Chorzeszcz bokst de bal weg. Bueno is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FK HUN - FC Niebiescy77 5:1

71e minuut.
García Conde zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wacławik geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt İbrahimov de bal. İbrahimov schiet op doel. Chorzeszcz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK HUN - FC Niebiescy77 6:1

73e minuut.
Klungelig pakt Pamuk de bal. Pamuk geeft de bal voor. Inworp. García Conde zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wacławik geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Tănăsoaica rent richting de bal. Tănăsoaica geeft de bal voor. Badalo probeert de bal aan de voet te houden. İbrahimov is nu in balbezit. İbrahimov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK HUN 50%, FC Niebiescy77 50%.
FK HUN - FC Niebiescy77 6:1