Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-29 19:35
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: tetrahydro Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers:
tetrahydro Boca Juniors_61
KuzucuMiernota Tactiek Eski günler.
49% Balbezit 51%
41% Spel op eigen helft 59%
6 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 6
2 Gele kaarten 4
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
60.9 gemiddelde waardering 67.4
very good Schieten excellent
very good Passen formidable
excellent Verdedigen excellent


1e minuut.
Behbudov met een sublieme pass. Klem rent richting de bal. Maruna schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Maruna krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Njarðarson geeft een lange en hoge pass. Maruna bereikt de bal nog maar net als eerste. Boffin is nu in balbezit. Boffin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
tetrahydro - Boca Juniors_61 0:1

12e minuut.
Klem heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Klem neemt de hoekschop. Furukawa springt en kopt de bal. Njarðarson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Burgos bokst de bal weg.

26e minuut.
Tunçeri geeft een lange en hoge pass. Maruna rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Franco. Franco krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Almenara heeft problemen om de bal te vangen. Almenara geeft de bal voor. Furukawa is nu in balbezit. Furukawa haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Njarðarson passt de bal met de wreef. Daribyan is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van MacRach. MacRach krijgt een gele kaart.

37e minuut.
MacRach kopt de bal weg. Boffin rent richting de bal. Echeto tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Echeto krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tetrahydro 40%, Boca Juniors_61 60%.
tetrahydro - Boca Juniors_61 0:1

58e minuut.
Mruczek rent richting de bal. Boffin begaat een overtreding. Mruczek raakt geblesseerd tijdens het duel. Papatya komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Tilea rent richting de bal. Klem onderschept slim de pass. Zhangguang schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Zhangguang krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Zhangguang verovert de bal door een tackle van achteren. Klem onderschept slim de pass. Tilea bereikt de bal nog maar net als eerste. Klem verovert de bal door een tackle van achteren. Klem draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Buitenspel voor Furukawa. Goede buitenspelval van de verdediging. Njarðarson neemt vlug de vrije trap. Boffin is nu in balbezit. Boffin schiet op doel. Govan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Mruczek verovert de bal door een tackle van achteren. Szymkiewicz speelt de bal door. Furukawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Furukawa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
tetrahydro - Boca Juniors_61 1:1

86e minuut.
Szymkiewicz passt de bal in één keer door. Furukawa rent richting de bal. Almenara maakt een afschuwelijke overtreding. Almenara krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Almenara geeft een hoge lob. Maruna is nu in balbezit. Echeto bereikt de bal nog maar net als eerste. Maruna onderschept slim de pass. Maruna draait met de bal, schiet en ... Govan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tetrahydro 43%, Boca Juniors_61 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
tetrahydro - Boca Juniors_61 1:1