Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:37
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC Dańdówka Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 894
FC Dańdówka Ninja Turtles
Normal Tactiek 442
40% Balbezit 60%
71% Spel op eigen helft 29%
3 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30 gemiddelde waardering 35.7
average Schieten average
weak Passen average
weak Verdedigen adequate


3e minuut.
Malanowski passt de bal met de wreef. Gollus probeert naar een medespeler te passen. Ferrini Folcarelli is nu in balbezit. Ferrini Folcarelli haalt uit met een fantastische trap. Kajdas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dańdówka - Ninja Turtles 1:0

6e minuut.
Gollus verovert de bal door een tackle van achteren. Gollus geeft een hoge lob. Kwaśniak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ferrini Folcarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrini Folcarelli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Surma met een sublieme pass. Dussán is nu in balbezit. Dussán passt de bal in één keer door. Minár rent richting de bal. Minár schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Surma passt de bal met de wreef. Czapski probeert naar een medespeler te passen. Minár rent richting de bal. Minár schiet op doel. Pocierznicki probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Dańdówka - Ninja Turtles 1:1

26e minuut.
Kwaśniak rent richting de bal. Ferrini Folcarelli rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kwaśniak. Kwaśniak krijgt een gele kaart.

31e minuut.
B. Tóth verovert de bal door een tackle van achteren. Surma rent richting de bal. Surma speelt de bal door. Minár is nu in balbezit. Minár draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Minár met een sublieme pass. Dussán bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleśnar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pleśnar krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Vurduk probeert naar een medespeler te passen. B. Tóth heeft problemen om de bal te vangen. B. Tóth met een sublieme pass. Minár bereikt de bal nog maar net als eerste. Minár draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Wałeczek is nu in balbezit. Szczygieł onderschept slim de pass. Szczygieł geeft de bal voor. Minár rent richting de bal. Minár schiet op doel. Pocierznicki bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dańdówka 63%, Ninja Turtles 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Dańdówka - Ninja Turtles 1:1

47e minuut.
Minár bereikt de bal nog maar net als eerste. Minár geeft de bal voor. Daar is Dussán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dussán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dańdówka - Ninja Turtles 1:2

50e minuut.
Pleśnar onderschept slim de pass. Kusienicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusienicki passt de bal met de wreef. Minár rent richting de bal. Minár schiet op doel. Pocierznicki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kapinos kopt de bal weg. Minár heeft problemen om de bal te vangen. Minár draait met de bal, schiet en ... Pocierznicki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dańdówka - Ninja Turtles 1:3

52e minuut.
Klungelig pakt B. Tóth de bal. Gollus rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van B. Tóth. B. Tóth krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Pleśnar passt de bal in één keer door. Ferrini Folcarelli is nu in balbezit. Surma bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrini Folcarelli onderschept slim de pass. Ferrini Folcarelli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Sobierajski kopt de bal weg. Surma heeft problemen om de bal te vangen. Surma geeft een hoge lob. Minár is nu in balbezit. Minár haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Dussán is nu in balbezit. Dussán draait met de bal, schiet en ... Pocierznicki maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

69e minuut.
Daar is B. Tóth, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. B. Tóth geeft een hoge lob. Kapinos met een sublieme pass. Dussán is nu in balbezit. Dussán schiet op doel. Pocierznicki bokst de bal weg.

73e minuut.
Surma speelt de bal door. Malanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Minár verovert de bal door een tackle van achteren. Minár haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dańdówka - Ninja Turtles 1:4

75e minuut.
Czapski met een sublieme pass. Surma bereikt de bal nog maar net als eerste. Surma passt de bal in één keer door. Minár rent richting de bal. Minár schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dańdówka 79%, Ninja Turtles 21%.
FC Dańdówka - Ninja Turtles 1:4