Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:20
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Olympique Lyon 1902 Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3486
Olympique Lyon 1902 Magnum United
523 Tactiek Training
49% Balbezit 51%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 27
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
38 gemiddelde waardering 47.2
adequate Schieten outstanding
good Passen solid
average Verdedigen good


4e minuut.
Vives passt de bal in één keer door. Roszkowski is nu in balbezit. Janowitz rent richting de bal. Babski onderschept slim de pass. Babski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Lyon 1902 - Magnum United 0:1

7e minuut.
Bako geeft een hoge lob. Daar is Roszkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Babski is nu in balbezit. Babski haalt uit met een fantastische trap. Konradowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Lyon 1902 - Magnum United 0:2

10e minuut.
Vives passt de bal zonder na te denken. Babski is nu in balbezit. Daar is Babski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Babski draait met de bal, schiet en ... Konradowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Babski draait met de bal, schiet en ... Konradowski met een sublieme pass. Vives kopt de bal weg. Roszkowski is nu in balbezit. Roszkowski haalt uit met een fantastische trap. Konradowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Zabaleta geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Babinski met een snelle inworp. Brae is nu in balbezit. Brae schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Bertsch maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Tengler rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bârzanu. Bârzanu krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Babski kopt de bal weg. Roszkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bako bereikt de bal nog maar net als eerste. Roszkowski is nu in balbezit. Roszkowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Bako kopt de bal weg. Babski is nu in balbezit. Babski passt de bal zonder na te denken. Roszkowski is nu in balbezit. Roszkowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Brae heeft problemen om de bal te vangen. Czabaj is nu in balbezit. Czabaj geeft de bal voor. Babski is nu in balbezit. Babski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Lyon 1902 - Magnum United 0:3

36e minuut.
Bertsch speelt de bal door. Gerolsberg heeft problemen om de bal te vangen. Gerolsberg probeert naar een medespeler te passen. Roszkowski rent richting de bal. Roszkowski geeft de bal voor. Konradowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Bako passt de bal met de wreef. Vives heeft problemen om de bal te vangen. Vives speelt de bal door. Roszkowski rent richting de bal. Roszkowski draait met de bal, schiet en ... Konradowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Adelhardt verovert de bal door een tackle van achteren. Paal!
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vives geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Roszkowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Bako onderschept slim de pass. Bako passt de bal met de wreef. Babski is nu in balbezit. Babski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Babski rent richting de bal. Babski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Lyon 1902 - Magnum United 0:4

44e minuut.
Šlejška onderschept slim de pass. Šlejška speelt de bal door. Zabaleta bereikt de bal nog maar net als eerste. Brae bereikt de bal nog maar net als eerste. Brae schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympique Lyon 1902 66%, Magnum United 34%.
Olympique Lyon 1902 - Magnum United 0:4

49e minuut.
Janowitz geeft een hoge lob. Czabaj is nu in balbezit. Czabaj passt de bal in één keer door. Babski bereikt de bal nog maar net als eerste. Babski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Vives passt de bal met de wreef. Bârzanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bârzanu geeft een lange en hoge pass. Babski is nu in balbezit. Babski draait met de bal, schiet en ... Konradowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Roszkowski rent richting de bal. Roszkowski geeft een lange en hoge pass. Brae controleert de bal met de borst. Babski is nu in balbezit. Babski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Vives bereikt de bal nog maar net als eerste. Bako is nu in balbezit. Bako passt de bal zonder na te denken. Roszkowski is nu in balbezit. Roszkowski haalt uit met een fantastische trap. Konradowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Babski bereikt de bal nog maar net als eerste. Babski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Babski rent richting de bal. Babski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Lyon 1902 - Magnum United 0:5

64e minuut.
Husmann met een sublieme pass. Daar is Garré, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Babski is nu in balbezit. Babski haalt uit met een fantastische trap. Paal! Konradowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Pischel kopt de bal weg. Husmann controleert de bal met de borst. Šlejška geeft een lange en hoge pass. Babski rent richting de bal. Babski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Lyon 1902 - Magnum United 0:6

72e minuut.
Garré probeert naar een medespeler te passen. Janowitz rent richting de bal. Janowitz probeert naar een medespeler te passen. Husmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Husmann draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Janowitz passt de bal in één keer door. Šlejška speelt de bal door. Roszkowski is nu in balbezit. Roszkowski draait met de bal, schiet en ... Konradowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Lyon 1902 - Magnum United 0:7

80e minuut.
Vives rent richting de bal. Bako bereikt de bal nog maar net als eerste. Bako speelt de bal door. Babski bereikt de bal nog maar net als eerste. Babski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Babinski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Czabaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Czabaj speelt de bal door. Babski bereikt de bal nog maar net als eerste. Babski haalt uit met een fantastische trap. Konradowski bokst de bal weg.

88e minuut.
Czabaj heeft problemen om de bal te vangen. Czabaj passt de bal zonder na te denken. Pischel is nu in balbezit. Babski verovert de bal door een tackle van achteren. Babski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Lyon 1902 - Magnum United 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympique Lyon 1902 66%, Magnum United 34%.
Olympique Lyon 1902 - Magnum United 0:8