Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:37
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: White power Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6305
White power FC Ślůnsk
II_65_1_51807 Tactiek 1 352
47% Balbezit 53%
46% Spel op eigen helft 54%
17 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 0
62.9 gemiddelde waardering 52.9
outstanding Schieten solid
formidable Passen solid
very good Verdedigen good


2e minuut.
Kotlarczyk is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Bernard ... Strafschop! Kotlarczyk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kotlarczyk legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
White power - FC Ślůnsk 0:1

8e minuut.
Kapo met een sublieme pass. Cavallo rent richting de bal. Akyol verovert de bal door een tackle van achteren. Akyol geeft een hoge lob. Kotlarczyk maakt een snoekduik en kopt de bal. Turtinen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Martin met de inworp. Ciubotariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubotariu geeft de bal voor. Tishurova springt en kopt de bal. Vale kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Amicarelli rent richting de bal. Amicarelli geeft een lange en hoge pass. Trung Phương kan de bal niet met de borst controleren. Tishurova bereikt de bal nog maar net als eerste. Tishurova haalt uit met een fantastische trap. Vale bokst de bal weg. Trung Phương rent richting de bal. Trung Phương haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
White power - FC Ślůnsk 1:1

23e minuut.
Klungelig pakt Tishurova de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Camarasa. Tishurova is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ciubotariu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tishurova krijgt zijn hoofd ertegen. Vale probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Kapo geeft een lange en hoge pass. Kotlarczyk rent richting de bal. Bernard onderschept slim de pass. Akyol verovert de bal door een tackle van achteren. Akyol haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Trung Phương met een sublieme pass. Kapo rent richting de bal. Frare verovert de bal door een tackle van achteren. Frare geeft de bal voor. Tishurova springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Frare probeert naar een medespeler te passen. Trung Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Camarasa is nu in balbezit. Trung Phương onderschept slim de pass. Trung Phương draait met de bal, schiet en ... Vale probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Lukajić de bal. Trung Phương rent richting de bal. Trung Phương schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
White power - FC Ślůnsk 2:1

40e minuut.
Kapo is nu in balbezit. Kapo passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Dalla Pozza de bal onder controle te krijgen. Akyol is nu in balbezit. Akyol haalt uit met een fantastische trap. Turtinen bokst de bal weg.

42e minuut.
Harrison geeft een lange en hoge pass. Frare bereikt de bal nog maar net als eerste. Frare speelt de bal door. Trung Phương is nu in balbezit. Trung Phương draait met de bal, schiet en ... Vale bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: White power 47%, FC Ślůnsk 53%.
White power - FC Ślůnsk 2:1

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kapo met de inworp. Dalla Pozza bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalla Pozza geeft de bal voor. Kotlarczyk krijgt zijn hoofd ertegen. Turtinen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Akyol rent richting de bal. Akyol passt de bal zonder na te denken. Dalla Pozza met een sublieme pass. Kotlarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotlarczyk schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Tishurova passt de bal in één keer door. Frare bereikt de bal nog maar net als eerste. Frare probeert naar een medespeler te passen. Trung Phương is nu in balbezit. Trung Phương draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Kotlarczyk probeert de bal aan de voet te houden. Ciubotariu probeert naar een medespeler te passen. Martin bereikt de bal nog maar net als eerste. Martin geeft een hoge lob. Trung Phương geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Ciubotariu met een snelle inworp. Martin is nu in balbezit. Cépeda schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cépeda krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Kapo bereikt de bal nog maar net als eerste. Harrison verovert de bal door een tackle van achteren. Harrison geeft een lange en hoge pass. Trung Phương heeft problemen om de bal te vangen. Trung Phương haalt uit met een fantastische trap. Vale probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
White power - FC Ślůnsk 3:1

79e minuut.
Kapo geeft een lange en hoge pass. Dalla Pozza kopt de bal weg. Kotlarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotlarczyk draait met de bal, schiet en ... Turtinen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
White power - FC Ślůnsk 3:2

83e minuut.
Frare neemt de hoekschop. Trung Phương krijgt zijn hoofd ertegen. Vale probeert naar een medespeler te passen. Akyol is nu in balbezit. Akyol geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: White power 45%, FC Ślůnsk 55%.
White power - FC Ślůnsk 3:2