Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-29 16:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: MOV2 Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers:
MOV2 Casoni Hotspur
new25 Tactiek Quaresma
45% Balbezit 55%
71% Spel op eigen helft 29%
7 Doelpogingen 30
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
57.5 gemiddelde waardering 65.7
formidable Schieten outstanding
very good Passen excellent
solid Verdedigen excellent


2e minuut.
Beţivu onderschept slim de pass. Sidibe bereikt de bal nog maar net als eerste. Sidibe passt de bal zonder na te denken. Espejo is nu in balbezit. Espejo schiet op doel. Boliviano bokst de bal weg.

6e minuut.
Ereu kopt de bal weg. Bovisa rent richting de bal. Sidibe verovert de bal door een tackle van achteren. Agustinussen verovert de bal door een tackle van achteren. Agustinussen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Adinachukwu verovert de bal door een tackle van achteren. Mello bereikt de bal nog maar net als eerste. Espejo verovert de bal door een tackle van achteren. Espejo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MOV2 - Casoni Hotspur 1:0

11e minuut.
Ratzinger speelt de bal door. Sotolongo speelt de bal door. Adinachukwu bereikt de bal nog maar net als eerste. Adinachukwu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MOV2 - Casoni Hotspur 2:0

13e minuut.
Mazziotta rent richting de bal. Bonalume verovert de bal door een tackle van achteren. Bonalume passt de bal met de wreef. Ereu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ereu schiet op doel. Picanha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Charme geeft de bal voor. Agustinussen heeft problemen om de bal te vangen. Agustinussen passt de bal in één keer door. Bovisa rent richting de bal. Bovisa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Bonalume bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonalume speelt de bal door. Ereu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ereu draait met de bal, schiet en ... Picanha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MOV2 - Casoni Hotspur 2:1

22e minuut.
Charme heeft problemen om de bal te vangen. Charme geeft de bal voor. Mazziotta heeft problemen om de bal te vangen. Ereu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ereu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Porras geeft een lange en hoge pass. Inworp. Jacquet zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bovisa is nu in balbezit. Bovisa schiet op doel. Picanha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Bryce met een sublieme pass. Bonalume bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonalume passt de bal in één keer door. Ereu is nu in balbezit. Ereu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Bonalume bereikt de bal nog maar net als eerste. Ereu probeert naar een medespeler te passen. Jacquet rent richting de bal. Jacquet geeft een lange en hoge pass. Agustinussen springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Jacquet met een snelle inworp. Bryce probeert naar een medespeler te passen. Daar is Jacquet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jacquet geeft een hoge lob. Ereu springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Adinachukwu kopt de bal weg. Jacquet met een sublieme pass. Mello heeft problemen om de bal te vangen. Adinachukwu bereikt de bal nog maar net als eerste. Adinachukwu schiet op doel. Boliviano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Soyubüyük geeft een hoge lob. Sidibe probeert naar een medespeler te passen. Bovisa is nu in balbezit. Agustinussen is nu in balbezit. Agustinussen haalt uit met een fantastische trap. Picanha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MOV2 64%, Casoni Hotspur 36%.
MOV2 - Casoni Hotspur 2:1

46e minuut.
Balajti komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Mitsikostas bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacquet onderschept slim de pass. Jacquet met een sublieme pass. Agustinussen rent richting de bal. Agustinussen draait met de bal, schiet en ... Picanha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Jackson met een sublieme pass. Ereu rent richting de bal. Ereu geeft een lange en hoge pass. Daar is Zachęta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agustinussen maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Bonalume probeert naar een medespeler te passen. Ereu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ereu passt de bal zonder na te denken. Bovisa rent richting de bal. Bovisa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Jacquet passt de bal zonder na te denken. Agustinussen is nu in balbezit. Zachęta is nu in balbezit. Agustinussen onderschept slim de pass. Agustinussen schiet op doel. Picanha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Agustinussen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sidibe is nu in balbezit. Agustinussen onderschept slim de pass. Agustinussen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MOV2 - Casoni Hotspur 2:2

64e minuut.
Sidibe geeft de bal voor. Adinachukwu controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Bonalume maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Bovisa bereikt de bal nog maar net als eerste. Bovisa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Bonalume is nu in balbezit. Bonalume passt de bal met de wreef. Bovisa is nu in balbezit. Bovisa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MOV2 - Casoni Hotspur 2:3

72e minuut.
Beţivu probeert de bal aan de voet te houden. Mazziotta is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Jacquet geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Agustinussen springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Mazziotta passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Jacquet de bal. Jacquet geeft de bal voor. Bovisa krijgt zijn hoofd ertegen. Picanha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MOV2 - Casoni Hotspur 2:4

77e minuut.
Jackson geeft een lange en hoge pass. Agustinussen kopt de bal weg. Daar is Beţivu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bovisa is nu in balbezit. Bovisa schiet op doel. Picanha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Inworp. Sotolongo met een snelle inworp. Ratzinger is nu in balbezit. Adinachukwu bereikt de bal nog maar net als eerste. Adinachukwu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Porras bereikt de bal nog maar net als eerste. Porras geeft de bal voor. Adinachukwu is nu in balbezit. Adinachukwu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MOV2 - Casoni Hotspur 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MOV2 78%, Casoni Hotspur 22%.
MOV2 - Casoni Hotspur 3:4